Jump to content

Utvrđivanje vlasništva oduzetog vozila

ciksy

Preporučene objave

2010 god. oduzeto mi je vozilo zbog sumnje u krivotvorenje broja šasije. Vozilo je vračeno 2015 god. jer je obustavljen daljni progon uz oslobađajuču presudu. ali problem je kupoprodajni ugovor jer je rađen uz dva potpisa bez vlasnika (vlasnik se složio s tim, čak je i ideja bila njegova jer nije imao osobnu iskaznicu, a htio je da se vozilo prepiše) Na policiji mi je rećeno da se vozilo može registrirati, ali moram dokazati vlasništvo. Tijekom cjelog postupka vlasnik nije htio doći na ročišta uz obrazloženje da je on to vozilo prodao i da je za njega to gotova priča. Iako smo se dogovorili dovede li se u pitanje kupoprodajni ugovor u on će potvrditi da je bio na prijepisu ali nije imao osobnu(što i nije) Na policiji su ga malo isprepadali i on je rekao da nije bio, ali ugovor nije osporavao. ja sam osuđen 2 god. uvjetno, a svjedoci godinu. Sad me zanima kako utvrditi vlasništvo?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija