Valentino Ciglarić objavljeno: 16. travanj 2016. Dijeli objavljeno: 16. travanj 2016. Poštovanje, bio bi zahvalan ako mi neko pomogne.objasni i uputi. Radi se o trostrukom prijelomu skočnog zgloba. Dva u samom zglobu te puknuće fibule,Hvala Bogu i odličnom doktoru prošlo bez operacije.Nakon šest mjeseci liječenja mogu reći da je ok. Pošto sam bio osiguran kolektivnim osiguranjem 24 sata/dan,preko poduzeća u kojem sam radio,riječ je o croatia osiguranje,zatražio sam odštetu.Pošto mi se to desilo na utakmici, i takvo navedeno kod prijema na hitnoj. Sad dolazimo na ovo da je meni procijenjena invalidnost od 2% i dobije iznos od nekih 1500,00kn za prijelom. Piše u obrazloženju da u polici se ne plaća za rizik od nogometa. Zanima me ako neko ima iskustva s croatia osiguranjem,da li se isplati tražit više i da li je moguće dobiti veće novce. Hvala Vam puno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.