Matej Maček Max objavljeno: 21. travanj 2016. Dijeli objavljeno: 21. travanj 2016. Lijep pozdrav! Dobio sam poziv za sud zbog uriniranja na javnom mjestu. Iako smo policiji priznali i potpisali da smo krivi moramo ići na sud jer nije policija vidila nego su zvali stanari obližnje zgrade. Sud nam je 2.5. dok sam ja na produženom godišnjem izvan mjesta suda. Mene zanima mogu li ja pismeno priznati krivnju i da mi pošalju kaznu kući? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 21. travanj 2016. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2016. Možeš.napiši i pošalji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 21. travanj 2016. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2016. Imaš na ovom linku neku pisanu obranu ako trebaš. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.