Jump to content

pješak na parkiralištu


albatros28

Preporučene objave

pozdrav

nov sam na forumu pa se ispričavam ako je ovakva ili jako slična tema već otvorena.

naime 05.04. sam na parkiralištu preko puta moje kuće išavši u nazad (polako) udario pješaka koji je čekao prijevoz. Dvojica su sjedili na sredini parkiraišta na nekim torbama (meni svjedoci kažu da su sjedili dok je dečko kojeg sam udario rekao da su stajali u mojem mrtvom kutu)

Dečko (cca 23 godine po mojoj procjeni) se počeo previjati rekavši kako sam mu iskrenuo nogu. Čim se to desilo izašao sam iz auta, te mu ponudio da ga odvezem na hitnu što je on odbio, kao i to da mi pokaže koljeno. Rekao sam odmah da ga nisam vidio, da ne bježim od situacije, te ga nekoliko puta zamolio da odemo na hitnu što je on odbio i rekao da je sve ok. Nakon toga tražio sam ga da odemo na piće u kafić do nas ili da ga odvedem kući... sve je odbio i rekao da bude ok.

na papirić sam mu napisao broj mobitela i ime i prezime i zamolio da mi javi situaciju bila ona loša ili dobra ili neka između.

 

Javio se nakon tri dana da je sve u redu, te da nema problema ali da ima molbu da mu saznam tko živi u mojem mjestu na nekoj adresi, što sam ja i napravio u narednih tri dana, misleći da je dalje sve ok.

 

danas (25.04.2016) nazvao me i pitao jel se možemo naći na kavi, na što sam pristao, te mi je rekao da je bio kod liječnika te kako ima ozlijeđene ligamente i savjetovao se s odvjetnicom kako bi preko mojeg auto osiguranja izvukao nešto.

 

iskreno očekivao sam puno veće probleme, pa me ta opcija malo smirila. bez obzira jel sve to realno ili ne samo da nemam veće probleme, jer ipak našao sam se tamo...

sad me zanima ako ja napravim europsko izvješće, kako mene može teretiti moje osiguranje, ili se radi o bonusu (i koliko dugo bi mi se to okvirno moglo skidati).

problem je da sam u lošijoj financijskoj situaciji i nezaposlen i ja i supruga te razmišljam kako bismo napravili pauzu s osiguranjem koje izlazi početkom 6. mjeseca.

kakvi su pravni savjeti i Vaše gledište te situacije, jer ja ne razmišljam prebistro.

 

Unaprijed zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija