gogoc objavljeno: 27. travanj 2016. objavljeno: 27. travanj 2016. Poštovanje. Žena i ja razmišljamo tužit bolnicu,djete je naknon rođnja iz Petrove prebačeno na Rebro s dijagnozom gastroshits za koju se znalo prije poroda i s time smo se pomirili.Problem se dogodio prilikom treće operacije kada je kirurg probio crijevo i zbog toga je mala imala još četiri operacije samo kako bi se ta šteta sanirala,uz sve to mala je imala 13. sepsi po meni jedno 10 je njihovom krivicom,a 3 su možda preko crijeva.Uz sve to sestra je malu tukla po glavi i imamo dvije svijedokije koje su to vidile i spremne su svijedočit. Što se tiče papir sve papire imamo koji su valjda ikada bili u bazi podataka,operacijske liste nalaze krvi itd(Ne pitajte kako),koliko su takvi papiri dokaz jer u principu ja te papire nebih smio imat i da li se mogu tretirat kao dokaz? Kolike šanse su da ja ovaj spor dobijem s ovim papirima i svjedocima? Te koji su mi daljnji koraci? Citiraj
Matrix odgovoreno: 27. travanj 2016. odgovoreno: 27. travanj 2016. koji su mi daljnji koraci?za takav složeni parnični postupak je nužan angažman stručne osobe koja će na temelju činjeničnog osnova znati pravilno postaviti tužbeni zahtjev ,nepropuštajući pri tome procesne radnje koje mogu dovesti do gubitka parnice. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.