Jump to content

upravljanje za vrijeme oduzete dozovole


anton887

Preporučene objave

molim vas za pomoć. Još 2010.g. oduzeta mi je vozačka do donošenja liječničkog uvjerenja i nisam ga napravio sve do nedavno. Prošle godine su me zaustavili i kaznili sa 5 tisuća kn jer sam upravljao dok mi je vozačka oduzeta. Presuda je donesena iako nisam bio na ročištu. Vidim da se mogu žaliti Visokom. Uvjerenje i vozačku sam napravio mjesec dana nakon što su me zaustavili,dakle nakon 5 g od oduzimanja.

 

Moli vas za savjet na što se žaliti visokom prekr. ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na visinu kazne, s obzirom da je prekršaj nepobitan. Znači, priznaješ prekršaj, kaješ se i dr., a olakotna okolnost je da si odmah nakon zaustavljanja uredno dobio vozačku dozvolu. Moraš objasniti i zašto ju nisi prije izvadio i zašto si vozio. Na kraju zamoliš za smanjenje novčane kazne, a zahtjev obrazložiš malim primanjima i sl. (priložiš dokaz). Ovo je skroz općenito, a na ovom linku imaš o žalbama, pa vidi pomaže li ti što (to su žalbe na prekršajne naloge, ali čisto da vidiš kako to ide).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija