Jump to content

Podjela imovine

Preporučene objave

objavljeno:

Poštovani,

Supruga i ja smo se razveli 2010 godine, ali još uvijek živimo zajedno u zajedničkom stanu koji je stečen za vrijeme braka i za koji postoji određeni kredit. Stan i kredit se vode na meni. Kako sam u par navrata preko oglasa oglašavao prodaju ili zamjenu stana za 2 manja, bivšoj niti jedna solucija nije odgovarala, iako je bilo ponuda za zamjenu. Isplatiti jedno drugo ne možemo jer nismo to u mogućnosti. Očito da je ostalo da tražim podjelu preko suda. Molim savjet i proceduru oko istog, jer nisam baš previše upućen u sve to. Dali negdje postoje šprance za podnošenje zahtjeva, koliko košta predavanje zahtjeva. Obzirom da je na moje ime i vikend zemljište koje sam kupio dok smo bili u braku, dali i to se mora dijeliti, ili mogu podnijeti zahtjev samo za podjelu stana.

S poštovanjem

Damir

odgovoreno:
nisam baš previše upućen u sve to. Dali negdje postoje šprance za podnošenje zahtjeva,
radi se o tužbi,glede čega se u tom slučaju nemože pričati o nekakvim šprancama,budući da je svaka parnica priča za sebe.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija