Monika1011 objavljeno: 4. svibanj 2016. Dijeli objavljeno: 4. svibanj 2016. Poštovani, Molim Vas za odgovor kako se točno računa rok za podnošenje prigovora na rješenje o ovrsi. Naime, rješenje sam zaprimila sa 27.04. pa me zanima dali se 8 dana računa od slijedećeg dana, tj.od 28.04. ili? Dai imam fore još sutra poslati ili mi je danas zadnji rok? Hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 4. svibanj 2016. Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2016. Poštovani, Molim Vas za odgovor kako se točno računa rok za podnošenje prigovora na rješenje o ovrsi. Naime, rješenje sam zaprimila sa 27.04. pa me zanima dali se 8 dana računa od slijedećeg dana, tj.od 28.04. ili? Dai imam fore još sutra poslati ili mi je danas zadnji rok? Hvala na odgovoru rok za podnošenje prigovora teče od 28. 04 ali bolje je ne čekati baš zadnju i dan. prigovor dostavi direktno ja vnom bilježniku(traži da na kopiju prigovora pečatom i li potpisom potvrdi primitak) ili pošalji poštom preporučeno i sa povratnicom (pošta obično radi do 19 sati-prima preporučene pošiljke). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.