Jump to content

Ima li pravo,ili nema?


Dostojevski

Preporučene objave

Dragi ljudi,pomazite!!!

 

Znaci,ukratko- prijevara preko "banke" (otac je nasjeo na prijevaru kredita,kojim je podigao 50.000,od kojih je doticni bankar "pravio" 90.000,trazio da se ti novci podignu,uplate na racun prijatelja (sto smo saznali kasnije) nakon cega bi on napravio navedeni iznos,no naravno lik nestaje.

Optuzenik priznao da je takodjer nasjeo na prijateljevu zamolbu,tocnije dao mu svoj br racuna da bi se uplatili novci koje je zatim podigao i dao doticnom prijatelju "bankaru" ,koji nakon toga nestaje!

Medjutim,nakon suda,optuzenikov odvjetnik donosi pismenu izjavu "bankara",ali pismenu onako,olovkom napisanu,nakon koje se donosi presuda da optuzenik nije kriv i da mi imamo platiti sve sudske troskove,ma cak se ne smatra ni ucesnikom prijevare??????

Moze li mi i jedan odvjetnik ili onaj koji se razumije u zakone reci da li je zakonom i da li postoji isti koji podrzava izjavu tog pismenog tipa,ili je to muljaza moje odvjetnice,mozda je i ona u korporaciji sa sutkinjom i tom dvojicom? Znaci zakon podrzava pismene izjave? Bez osobne,OIBa i tome slicno? Cak stavise nije se pojavio ni ovaj na sudu,poslao odvjetnicu u nasu zupaniju,nakon cega je ropicste omoguceno i njima u njihovoj zuapniji,i na koji opet ni oni nisu dosli,a nije ni nasa odvjetnica isla,kao doslo samo njoj naqpismeno??? Jel se ja totalno ne razumijem u zakone ili je to stvarno tako bolesno???????

Helpppppppppppp:glavomozid::glavomozid::glavomozid::glavomozid:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja bih ti nešto odgovorio, ali moram reći da mi nije jasno tko tu koga što, i tko je na kraju i za što odgovarao.:

 

Znaci , svekar zeli kredit u navedenom iznosu- banka ne odobrava taj iznos na njegova primanja. Medjutim, djelatnica udruge boraca mu nalazi kreditnu agenciju iz ZG, a ta agencija banku kojom ce nakon uplate na racun te agencije , koje mu banka moze dati, 50.000-oni "napraviti" veci iznos koji treba. Naravno da bi na to nasjeo samo ocajan lik poput mog svekra, koji je PTSP bolesnik. Naravno da je i on, i ona prevaranti!

Taj br racuna je na kraju ispao samo br od prijatelja da taj djelatnik agencije ne bi napravio na svoj racun, da ovaj skuzi da je prijevara, naravno evo dvije godine to se vuce po sudu, preopsirna prica koja je dobila presudu sljedeceg tipa- da optuzeni nije kriv, njemu je samo prijatelj(djelatnik agencije) trazio da mu izadje u susret, da se uplati na njegov racun, on je to podigao i dao njemu, nena pojma o cemu se radi!!!

Ako se pitate pa od kud njega tuzimo-tako je odvjetnica rekla, jer na njegov je racun uplaceno, na ciji je-ako je greska i ne pozna onog ko je uplatio-da vrati pare!

A sada, nakon takve presude kaze da tuzimo djelatnika jer je priznao-ali kako?!

Ono sto vas i pitam- kako se moze priznati izjava i priznanje krivca djelatnika koji je pismeno dao potvrrdu da je on kriv????

Niti je bio na ročištu, ni presudi, cak stavise u presudi navedeno da je poslao "pismeno" priznanje??? Molim vas, kako se to moze racunati kao priznanje, i zar ovaj ako navodi da ne pozna uplatitelja iznosa na njegov racun-zar nije i zakonski vratiti novce? Ako ne, onda i budala zna da je suradnik?!

Nadam se da ste sada skuzili :)

Hvala

uređeno: od Matrix
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija