Jump to content

mirovina po zakonu o pravima hrvatskih branitelja


anonimno

Preporučene objave

dseverin@net.hr

Od 01.11.2002.g. nalazim se u invalidskoj profesionalnoj mirovini zbog nesposobnosti za obnašanje djelatne vojne službe.

Dana 16.12.2005.g. liječnica je HZMIO dostavila zahtjev za medicinsko vještačenje s utvrđivanjem opće nesposobnosti zbog bolesti i ozljede kao posljedice sudjelovanja u Domovinskom ratu. Nakon dužeg vremena dana 04.08.2006.g. pozvan sam na liječničku komisiju u HZMIO koji su utvrdili da je moje oboljenje i ozljeda posljedica sudjelovanja u Domovinskom ratu što je potvrdilo i vojno povjerenstvo. Iz privatnih izvora u HZMIO, neslužbeno, doznao sam da će mi biti priznato pravo na mirovinu po zakonu o pravima hrvatskih branitelja s danom pregleda liječničke komisije 04.08.2006.g.

Molim Vas za odgovor da li imam pravo na mirovinu po zakonu o pravima hrvatskih branitelja s danom predaje zahtjeva za medicinsko vještačenja 16.12.2005.g. ili s danom pregleda liječničke komisije HZMIO 04.08.2006.g. jer radi se i o velikoj razlici između mirovine koju sam imao do sada i mirovine koju bih trebao dobiti što znači i o visini iznosa isplate zaostataka.

Hvala Vam puno na savjetu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija