ana perić 1 objavljeno: svibanj 23, 2016 Dijeli objavljeno: svibanj 23, 2016 DA li je netko poslijednjih mjeseci polagao pravosudni i kakva su iskustva? Budući radim u javnoj službi dobro bi mi došla svaka pomoć( u pogledu pitanja i literature jer zasad radim isključivo po zakonima) i iskustvo. Hvala. Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
bugarka 0 odgovoreno: svibanj 27, 2016 Dijeli odgovoreno: svibanj 27, 2016 draga Ana, i sama sam u javnoj upravi i nemam nikakva iskustva s pravosudnim a namjeravam izać krajem godine. pošalji mail adresu pa ti mogu poslat od literature ono što sam ja dobila. Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
stonebridge 0 odgovoreno: rujan 22, 2016 Dijeli odgovoreno: rujan 22, 2016 Pozdrav, jeste prikupili kvalitetne literature, imate li šta za preporučiti, skripte ili zakoni? Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
bugarka 0 odgovoreno: rujan 23, 2016 Dijeli odgovoreno: rujan 23, 2016 Pozdrav, jeste prikupili kvalitetne literature, imate li šta za preporučiti, skripte ili zakoni? imam skriptu, dobru skriptu koja se naravno mora u nekim dijelovima ažurirati i zakone:-o Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
stonebridge 0 odgovoreno: rujan 23, 2016 Dijeli odgovoreno: rujan 23, 2016 imam skriptu, dobru skriptu koja se naravno mora u nekim dijelovima ažurirati i zakone:-o Jeste negdje kupovali, ako imate na računalu jel možete poslati? ja sam na samom početku.. Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
bugarka 0 odgovoreno: rujan 23, 2016 Dijeli odgovoreno: rujan 23, 2016 pošaljite mi mail...pa vam pošaljem Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
kruno_007 0 odgovoreno: listopad 12, 2016 Dijeli odgovoreno: listopad 12, 2016 (uređeno) Ja sam u privatnom sektoru,ali i meni bi kvalitetna skripta dobro došla. uređeno: listopad 12, 2016 od kruno_007 greška Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
želimpravosudni 0 odgovoreno: studeni 3, 2016 Dijeli odgovoreno: studeni 3, 2016 Dragi kolege, imam u planu upuštanje u avanturu zvanu pravosudni. Početna pozicija mi je koma, upravni pravnik, dvoje djece..... pa molim pomoć u skriptama i pitanjima! Sve je dobro došlo! Unaprijed zahvaljujem!! E mail je jgaliat@gmail.com Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
astor1973 0 odgovoreno: studeni 3, 2016 Dijeli odgovoreno: studeni 3, 2016 E hay, Dali mi možete proslijediti skripte iz Kpp i Kazneno materijalnog prava sa pitanjima ako ste ih uspjeli nabaviti. meil pucka@net.hr Hvala Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
SWAROVSKI 0 odgovoreno: studeni 6, 2016 Dijeli odgovoreno: studeni 6, 2016 Draga bugarka, Ja tek krećem s prikupljanjem literature pa bih te molila, ako nije problem, da mi na mail pošalješ skriptu. S obzirom da sam zbunjena u tom moru literature bila bih ti jako zahvalna kada bi mi poslala skriptu. Moj mail je: nikolina@delnice.hr Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
sunshine1610 0 odgovoreno: studeni 7, 2016 Dijeli odgovoreno: studeni 7, 2016 Pozdrav kolege, da li negdje postoji nekakav azurirani popis s pitanjima, il bilo sta da imate, molim na sunshine1610@net.hr Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
ivana74 1 odgovoreno: prosinac 3, 2016 Dijeli odgovoreno: prosinac 3, 2016 pozdrav svima. I ja ljubazno molim skriptu za pravosudni. Molim vas pošaljite na email: matko.jelavin@gmail.com unaprijed hvala svima Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
Dado83 0 odgovoreno: siječanj 21, 2017 Dijeli odgovoreno: siječanj 21, 2017 Dragi kolege, i ja bi zamolio skriptu za pravosudni, ako može na email: davor.krsnik@outlook.com lp. Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
panta13 0 odgovoreno: travanj 28, 2017 Dijeli odgovoreno: travanj 28, 2017 poštovani, ljubazno bih vas molila ako netko ima skripte za polaganje pravosudnog ispita, ili barem informaciju gdje se mogu nabaviti materijali da pošalje na marija.duzevic78@gmail.com bila bih zahvalna... Lp. Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
Češljugar 0 odgovoreno: prosinac 26, 2017 Dijeli odgovoreno: prosinac 26, 2017 (uređeno) Molim kolege koji imaju informacije, skripte, pitanja, da mi pošalju na mail ivkaflo@gmail.com svaka pomoć mi je dobrodošla, hvala! uređeno: prosinac 26, 2017 od Češljugar Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
LukeStrijela 1 odgovoreno: siječanj 16, 2018 Dijeli odgovoreno: siječanj 16, 2018 Pozdrav kolege, molim vas ako itko ima ikakve skripte da mi pošalje na luke.strijela@gmail.com. Teško je doći do bilo kakve literature, a da nisu zakoni. Hvala! Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
sevo 92 odgovoreno: siječanj 27, 2018 Dijeli odgovoreno: siječanj 27, 2018 Poštovani, Pridružujem se zamolbama i potražnji skripti za polaganje pravosudnog. Osobito mi je potrebna skripta iz GPP-a. Trenutačno koristim jednu jako dobru, ali zastarjelu, jer se ZPP mijenjao. Njena prva stranica izgleda ovako: http://prntscr.com/i6ijn9 Molio bih ako bilo tko ima ažuriranu predmetnu skriptu, kao i ostale za polaganje pravosudnog da mi proslijedi na mail: takesp@net.hr Unaprijed zahvaljujem! Lp. Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
sevo 92 odgovoreno: veljača 24, 2018 Dijeli odgovoreno: veljača 24, 2018 Poštovani, Nabavio sve skripte, uključujući onu "All in". Kome treba nek mi se javi putem PP i napiše mail kamo da šaljem. Lp. MLxysun, Borbena7, Ruby_Danderfluff i 3 drugih 3 3 Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
anastar1234 0 odgovoreno: ožujak 12, 2018 Dijeli odgovoreno: ožujak 12, 2018 Poštovani Sevo, ukoliko još imate skripte molim da mi javite na e-mail ana_starcevic@hotmail.com (donja crta između imena i prezimena). Lp, Ana Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
SWAROVSKI 0 odgovoreno: ožujak 12, 2018 Dijeli odgovoreno: ožujak 12, 2018 Poštovani Sevo, ukoliko ti nije problem molila bih te da i meni pošalješ skripte na mail: nikolina.muhvic.nm@gmail.com. Sve što imam je zastarjelo. Hvala unaprijed! Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
sevo 92 odgovoreno: ožujak 13, 2018 Dijeli odgovoreno: ožujak 13, 2018 (uređeno) Poštovane, Skripte poslane na Vaše mail adrese. Molio bih sve korisnike i ostale zainteresirane ubuduće da ne pišu svoje e-mail adrese tu u objave već isključivo na PP (privatnu poruku). Sve to rad sprečavanja zloporaba i neželjenog SPAM-a. Lp. uređeno: ožujak 13, 2018 od sevo drot13 i MLxysun 2 Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
Zgman 0 odgovoreno: travanj 20, 2019 Dijeli odgovoreno: travanj 20, 2019 Ukoliko netko ima skripte i pitanja da mi pošalje na mail neto959@gmail.com Unaprijed se zahvaljujem Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
lamaamal 0 odgovoreno: veljača 24 Dijeli odgovoreno: veljača 24 , sevo je napisao: Poštovani, Nabavio sve skripte, uključujući onu "All in". Kome treba nek mi se javi putem PP i napiše mail kamo da šaljem. Lp. Poštovani, Molim vas ako imate jos uvijek skripte da mi proslijedite bila bih Vam zahvalna e-mail:amaldzaferovic@gmail.com Citiraj Link to post Dijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.