azblj objavljeno: 23. svibanj 2016. Dijeli objavljeno: 23. svibanj 2016. Živim u stanu u vlasništvu RH. Krajem 2010. je donesena Odluka o prodaji stanova u vlasništvu RH i ja sam podnio zahtjev za otkup istog u zakonskom roku, predao svu dokumentaciju i imao sve uvjete za otkup istog. U međuvremenu je prošlo 6 godina, a DUUDI još nije riješio taj zahtjev te su se promijenile neke stvari i više ne ispunjavam sve uvjete za otkup koje sam imao 2010. Pitanje je, da li će se moj zahtjev rješavati po stanju u vrijeme podnošenja zahtjeva ili po sadašnjem stanju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spitfire odgovoreno: 23. svibanj 2016. Dijeli odgovoreno: 23. svibanj 2016. Živim u stanu u vlasništvu RH. Krajem 2010. je donesena Odluka o prodaji stanova u vlasništvu RH i ja sam podnio zahtjev za otkup istog u zakonskom roku, predao svu dokumentaciju i imao sve uvjete za otkup istog. U međuvremenu je prošlo 6 godina, a DUUDI još nije riješio taj zahtjev te su se promijenile neke stvari i više ne ispunjavam sve uvjete za otkup koje sam imao 2010. Pitanje je, da li će se moj zahtjev rješavati po stanju u vrijeme podnošenja zahtjeva ili po sadašnjem stanju? Poštovani, trebalo bi biti rješeno prema Odluci o prodaji stanova u vlasništvu RH iz 2011 koja kaže: XIV. Zahtjevi zaprimljeni na temelju Odluke o prodaji stanova u vlasništvu Republike Hrvatske (»Narodne novine«, broj 109/2010), koji nisu riješeni do stupanja na snagu ove Odluke, riješit će se prema odredbama ove Odluke. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.