Jump to content

registracija vozila i porez na vozilo


nikq

Preporučene objave

Bok ekipa,molim vas za savjet,ovako kupio sam motocikl 2009 god i bivsi vlasnik ga je odjavio na moje ime,ja nisam platio porez i tu je doslo do mojih komplikacija jer sam prepisao motor na sestru jer ja nemogu registrirati vozilo zbog blokade racuna,kazna od nekih 6000kn.na poreznoj su mi rekli da trazim prvog vlasnika i da on napravi novi ugovor na sestru jer zbog ne placanja poreza sa kamatama mi je dug porastao na 4000kn za porez ali mi logicmki to nije bilo moguce jer je vozilo u pocetku odjavljeno na mene.zanima me dali mogu ponistiti prvi ugovor ili traziti zastaru poreza,bilo kaj da se izvucem??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U prometnoj je žig da je vozilo odjavljeno ali ne i na koga jer jer se vlasništvo dokazuje kupoprodajnim ugovorom.

 

Ma ne bas je zig vozilo je odjavljeno na i onda novi vlasnik i kemijskom olovkom pise moje ime i prezime,zanima me dali oni to vide u mupu ili su samo napisali to na prometnu prilikom odjave motora.kuzis npr ako ja to napravim na sestru,platim porez,tehnicki i policu i dodem u heinzlovu i zena na salteru kaze a ko sam ja,i propadnu mi novci i opet sam na pocetku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na koja je to bu*ala napisala.Normalo da će vidjet jer za dobit nonu promtnu na njezino ime mora priložit i staru prometnu.Ako platiš porez prepišeš motor na sestru,ona plati porez i nema problema da motor bude registriran na nju.

 

Lako za prometnu,dode sestra tamo i pravi se glupa i kaze da je izgubila prometnu ali oni to vjerojatno imaju u sustavu kad su uzeli knjizicu,tablice i upisali to na prometnu,a kaj se tice poreza cak bi mozda i skupio 3000 svog poreza pa jos 1200 njenog al postoji problem dal bi ga uspio prepisati zbog kazni koje imam.neznam dal se moze ponistit ugovor samnom taj koji je vjerojatno u mupu i napravit novi.

 

Ažurirano

 

Sve u svemu mislim da nema druge nego da cekam priliku da uspijem dic kredit i sve to platit.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija