Jump to content

Najveći za*eb


idiot12

Preporučene objave

Pozdrav ekipa, imam jedno pitanje na koje vas izazivam da odgovorite :)

 

Dakle sada ćete upoznati najveću budalu u povijesti čovječanstva.

Daklem, od kud da krenem. Zabunom sam umjesto boravišta promijenio prebivalište. Postoji li ikakva mogućnost da se to prepravi ili moram ponovno pokretat postupak prijavljivanja prebivališta?

 

Svjestan sam da se ovo vjerojatno nikome nije dogodilo i da ovo nema veze s pravom. Pitam čisto onako očajnički za bilo kakvu pomoć. Hvala unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Stvar je u tome da živim s roditeljima i starijom sestrom u kući za koju se još uvijek vodi ostavinska rasprava i formalno vlasnik kuće ne postoji. Tu je problem zapravo.

 

Dakle ne moguće je očekivati po vama da sutra kada dođem u Petrinjsku objasnim ženi koja tamo radi kakav sam zajeb napravio i da je moguće da ona sa onog formulara prepravi zaokruženo prebivalište na boravište. Ili je zbilja potrebno opet raditi prebivalište na staru adresu, pa onda raditi boravište na novu?

 

Cijela pozadina priče je još dublja, jer sam dobio sudski poziv neki dan i stara je vidjela. Uspio sam nekako izmuljat da je neka greška nešto, uglavnom popušila je. Stoga sam da mi riješenje od suda ne dođe doma(jer ajde još nekako kako mi je priča prošla, al da vidi i riješenje sve pada u vodu), otišao sa starom od frenda na policiju prijavit boravište, kako bi mi riješenje došlo na tu adresu i da zaobiđem svu dramu doma(ironija je ta da sam si ju sad produbio). Sad teoretski ja moram sa starcima otić opet mjenjat prebivalište? I dal je moguće recimo da onda to ode samnom napravit sestra recimo, jer kao što kažem, vlasnik kuće je preminuo i ostavinska rasprava je još uvijek u tijeku.

 

 

Btw svima koji mi pomažu/odgovaraju jedno ogromno i veliko hvala!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moram priznati da nisam čuo da se može promijeniti dan kasnije, ali ništa ne košta otići provjeriti. S obzirom da je promjena izvršena na tvoj osobni zahtjev, sumnjam, ali držim fige.

 

Što se tiče ponovne prijave, sigurno će im biti sumnjivo i tražit će dokaz o vlasništvu, tako da mislim da nećeš moći riješiti sa sestrom. U ovakvom slučaju kada je vlasništvo u nekom postupku, stvarna činjenica stanovanja se utvrđuje terenskom provjerom (a čini mi se da ti ne odgovara da policajci dolaze doma i pitaju), ali je prijava svejedno upitna.

 

Po kojoj osnovi si bio prijavljen, tj. što je pisalo (kod roditelja, kod djeda...)? I koja osnova piše za sestru?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija