Jump to content

Obvezni odnosi..stete

ssvedrec@pravo.hr

Preporučene objave

Postovani,

2015 godine u 8 mj sam dozivjela nalet glisera na mene u zoni za kupace. Presao je preko mene i na svu srecu nije me ubio. Sve su vidjeli i moje troje djece. Dozivjeli smo sok cije posljedice trpim i danas uz dijagnozu teskog PTSP-a. Gliser nije imao osiguranje kao ni vozac dozvolu. Postoji zapisnik lucke kapetanije i pomorske policije. Kome se obratiti za naknadu neimovinske stete?

Hvala

Dijeli na drugim stranicama

Smatram da biste prvenstveno trebali od nekog liječnika koji je sudski vještak zatražiti da vam izradi neslužbenu procjenu iznosa koji bi bilo opravdano tražiti u postupku naknade štete. Kad saznate iznos, pošaljete dopis vlasniku glisera u kojem napišete tko ste i što ste, i tražite barem 150% - 200% iznosa koji je vještak procijenio i pozivate ga da se mirnim putem dogovorite o isplati. Ako se ogluši na to, podnesete tužbu (kojom tražite procijenjeni iznos ili malo više od procijenjenog iznosa).

Dijeli na drugim stranicama

• 5 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija