ssvedrec@pravo.hr objavljeno: 5. lipanj 2016. Dijeli objavljeno: 5. lipanj 2016. Postovani, 2015 godine u 8 mj sam dozivjela nalet glisera na mene u zoni za kupace. Presao je preko mene i na svu srecu nije me ubio. Sve su vidjeli i moje troje djece. Dozivjeli smo sok cije posljedice trpim i danas uz dijagnozu teskog PTSP-a. Gliser nije imao osiguranje kao ni vozac dozvolu. Postoji zapisnik lucke kapetanije i pomorske policije. Kome se obratiti za naknadu neimovinske stete? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LjuboZG odgovoreno: 5. lipanj 2016. Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2016. Vlasniku glisera Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ssvedrec@pravo.hr odgovoreno: 5. lipanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2016. Ok. Hvala na odgovoru. Ažurirano To znaci samo privatnom tuzbom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LjuboZG odgovoreno: 5. lipanj 2016. Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2016. Smatram da biste prvenstveno trebali od nekog liječnika koji je sudski vještak zatražiti da vam izradi neslužbenu procjenu iznosa koji bi bilo opravdano tražiti u postupku naknade štete. Kad saznate iznos, pošaljete dopis vlasniku glisera u kojem napišete tko ste i što ste, i tražite barem 150% - 200% iznosa koji je vještak procijenio i pozivate ga da se mirnim putem dogovorite o isplati. Ako se ogluši na to, podnesete tužbu (kojom tražite procijenjeni iznos ili malo više od procijenjenog iznosa). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ssvedrec@pravo.hr odgovoreno: 7. lipanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 7. lipanj 2016. Puno ste mi pomogli. Hvala Vam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ssvedrec@pravo.hr odgovoreno: 14. studeni 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 14. studeni 2016. Nastavno na moj upit od prije.. Uzela odvjetnika, obratili se u HUO za naknadu stete jer gliser nije bilo osiguran, svi papiri od doktora predani sa zapisnikom policije i oni ponude 10% od trazenog iznosa! Isplati li se tuziti ih? Ova ponuda je uvredljiva i ponizavajuca. Hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.