baksuz12 objavljeno: 6. lipanj 2016. Dijeli objavljeno: 6. lipanj 2016. Poštovani, ako sam pogriješila , molim za premještaj pitanja... molim za Vašu pomoć, 2012god. uzela sam stambeni kredit ,subvencionirana kamata 4 godine(veza APN) .sljedeće 2 god. povlaštena kamata kupljena garsonjera od 35m2 u ugovoru o kreditu stoji klauzula: 1.stan se nesmije iznajmljivati. 2.stan se može prodati po isteku 6-te godine otplate kredita. nadalje, 4 god. subvencionirane kamate su istekle, kontaktiran APN , u vezi mogućnosti najma stana, oni su rekli da po isteku subv. kamate nemaju ništa više s mojim pravima, da kontaktiram banku. kako se moja životna situacija promjenila u 4 god. , i navedena kvadratura stana mi uskoro neće biti dovoljna, molim za savjet ili mišljenje , da li bi banka uz zahtjev mogla napraviti aneks u kojem bi pisalo da se stan može dati u najam. s obzirom da moj budući ima kredit za svoju nekretninu, nebi nam bilo lako otplaćivati 2 kredita. hvala unaprijed, lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 6. lipanj 2016. Dijeli odgovoreno: 6. lipanj 2016. molim za savjet ili mišljenje , da li bi banka uz zahtjev mogla napraviti aneks u kojem bi pisalo da se stan može dati u najam. lp može ako banka hoće. obratite se banci. ako ste vlasnik stan bi mogli i iznajmljvati a banci bi trebalo biti u ionteresu da redovito plaćate rate kredita. možete drugom kreditom (možda bi bio i povoljniji) otplatit postojeći kredit. otpaltom kredita prestaje važiti ugovor po tom kreditu. obratite se banci Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
baksuz12 odgovoreno: 6. lipanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 6. lipanj 2016. može ako banka hoće. obratite se banci.ako ste vlasnik stan bi mogli i iznajmljvati a banci bi trebalo biti u ionteresu da redovito plaćate rate kredita. možete drugom kreditom (možda bi bio i povoljniji) otplatit postojeći kredit. otpaltom kredita prestaje važiti ugovor po tom kreditu. obratite se banci Postovani, Puno hvala na komentaru. Svakako cu se obratiti banci , ako nista prije onda po isteku 6 god. Kad imam pravo otplatiti kredit. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.