Jump to content

Borba s predstavnikom stanara


snegi

Preporučene objave

Eto ja se opet javljam s problemima pa ako može kakav savjet jer sam pri kraju s idejama, a htio bi promijeniti ovo naše društvo.

 

Naime dosadašnji predstavnik stanara, koji je ujedno i predsjednik udruge predstavnika suvlasnika u V.Gorici, donio je odluku o promjeni upravitelja i odlučio se za jednu tvrtku. Inače ta tvrtka je donator njegovoj udruzi.

 

Naš dosadašnji upravitelj, gradsko stambeno, sazvali je sastanak (ilegalni po predstavniku) u nadi da zadrže zgradu. Na tom sastanku pitao sam predstavnika na osnovu čega se odlučio samovoljni za tu tvrtku i gdje su ponude, jer ono što je stavio na oglasnu ploču nema veze s ponudama. Radi se o tablici gdje je naveo par tvrtki i stavio naknade upraviteljima uz neke besmislene napomene. A podaci ne štimaju.

 

Inače profil stanara je pretežno zrelije dobi plus podstanari, pa je vjerojatno mislio da nitko ni neće to gledat odnosno shvatiti.

Meni vrag nije dao mira te sam kontaktirao jednog koji je dao ponudu, i rekao o čemu se radi. Oni su mi pokazali ponudu, i ispalo je da je tek službenu ponudu zatražio nakon što sam ja inzistirao na ponudama. Dakle službene ponude, koje se odnose na našu zgradu nije uopće imao te nije ni mogao odlučiti tko je najpovoljniji, ali je ujedno i dodao neke nepostojeće stavke u napomenama koje ovi nikad ni nisu naveli.

 

Dakle on obmanjuje nas suvlasnik, petlja s podacima, laže i nakon svega toga skuplja potpise i dalje za novog upravitelja, njegovog donatora. Neki su mi dali vjetar u leđa, pa sam počeo prikupljati potpise za predstavnika ali to baš i ne ide tako, što zbog starih ljudi, što zbog podstanara što zbog straha da se ne zamjere bivšem policajcu.

 

I dalje pokušavam uvjeriti ljude da ih je obmanuo, starije suvlasnice su potpisale za njega misleći i dalje vjerujući da potpisuju za njega za predstavnika a ne za promjenu upravitelja. Međutim ne mogu ili ne žele shvatit, pokazujem njegove tablice, odgovore od drugih upravitelja gdje se vidi manipulacija ali džabe. Imam natpolovičnu veličinu u 2 od 6 ulaza, pa smo se mislili odvojiti od njega ali ni to ne ide. Predstavniku govorim da sazove sastanak, da objasni ljudima ali on naravno neće, u preko 10 godina koliko je predstavnik nikad nije sazvao sastanak, ja sam tu 6 mjeseci i samo hoću znat kamo ide novac iz pričuve i da se troši na transparentan način, a ne da završi po nekim džepovima.

 

Kontaktirao novine, nikakav odgovor, ovim drugim upraviteljima pokazujem dokumentaciju, ali oni ne mogu ništa napraviti. Starice njemu potpisuju, niti znaju što niti znaju što će biti, a bivši ih milicajac obrađuje jednu po jednu... svi kukaju kako nije ništa napravio, ali mu i dalje daju potporu za njegovo serifovanje. Ako ovako radi za promjenu upravitelja, mogu samo mislit što radi kada odlučuje o izvođačima radova....

 

Ima li tko kakav savjet, što i kako napraviti za bolju zajednicu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija