Jump to content

mogu li?


lidiafx

Preporučene objave

eh ovako, u stanu je prijavljen samo moj sin. Nad istim stanom se vodi postupak za dokazivanje vlasništva u sporu sa državom, izgrađen tavanski stan s građevnom i uporabnom dozvolom još 1980....

Nakon smrti supruga od kog sam razvedena, nastavljam živjeti do prije nekog kratkog vremena.... kad je stan opožaen i adaptiran. Moj sin dovodi neku curu za koju sam izričito zabranila da ju dovodi u stan. Predmijevam da sam ja vlasnik polovine stana - nakon postupka, a dvojica sinova nasljednici iza supruga. Dakle - ne dozvoljavam da ona dolazi i boravi u tom stanu - što sin naravno krši ... bdw - imaju i djete. Opet mislim - djete može viđati i kod nje i bio gdje - ona tamo noći vikendom...- Kako joj mogu zakonski zabraniti dolazak u taj stan?

Napisala sam izjavu s istim tekstom i ovjerila kod javnog bilježnika. Da ukoliko se moja želja ne bude poštivala, da se stan ima prodati nakon suda i svakom podijeliti njegov dio. Ukoliko poštuje - ostaje sinu cijeli san - bratov dio.

Ima li neki zakonski postupak zabranje toj ženi?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mozda nisam dobro napisala. Obzirom da sud oko stana nije zavrsen.. vecinski vlasnik.. pola stana je moj. Sin je nasljednik sto govori da jos nije vlasnik svog dijela tj 1.4 stana.

 

Ažurirano

 

Sto se tice ovjerene izjave. Ona govori da ce izjava zmijeniti se oporukom istog teksta ukoliko se ne bude postivala i sinu ukinuti nasljedstvo mog dijela stana te da se kao takav ima prodati a novac namijeniti u xy

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija