Jethro objavljeno: 12. lipanj 2016. Dijeli objavljeno: 12. lipanj 2016. pokrenuo sam izvanparnični postupak razvrgnuća civilnom diobom. dobio sam nalog za uplatu 6000 kn za procjenu vještaka o vrijednosti nekjretnine i mogućnosti fizičke podjele. nisam za etažiranje, no moglo bi se etažirati ali onda bi se izgubilo na vrijednosti nekretnine. imao sam gadnu nezgodu i odustao bih trenutno od toga. vps je 2500 kn. što ako tražim razvrgnuće suvlasništva civilno diobom, a sud kaže da se može podijeliti? da li moram onda etažirati? etažirat se može na A i B način. meni paše A, a protustranki B. što tada? tko plaća trošak postupka i vještaka? koliko moram platiti sudske troškove i protustrankinog odvjetnika ako sada odustanem od postupka? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 13. lipanj 2016. Dijeli odgovoreno: 13. lipanj 2016. Vidite članak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.