kosjenka333 objavljeno: 15. lipanj 2016. Dijeli objavljeno: 15. lipanj 2016. Pozdrav svima. Imam jedno pitanje vezano za alimentaciju. Nakon rastave sud je meni dodijelio dijete, a propisao je viđanje s ocem svaki drugi vikend i pola praznika, te visinu alimentacije u iznosu od 1.5oo kn. Dijete se rijetko viđa s ocem jer otac nema vremena, ali sad ga je otac pozvao da ide s njime i njegovom novom obitelji na more (gdje ima osiguran besplatan smještaj). Otac traži da ja njemu za to vrijeme koje je sin s njim na moru platim alimentaciju. Ima li to smisla, tj.je li zakonski ispravno? Unaprijed hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 15. lipanj 2016. Dijeli odgovoreno: 15. lipanj 2016. Upitajte ga na kojem zakonskom temelju on potražuje takvo što. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mario-sb odgovoreno: 22. lipanj 2016. Dijeli odgovoreno: 22. lipanj 2016. Pozdrav svima.Otac traži da ja njemu za to vrijeme koje je sin s njim na moru platim alimentaciju. Ima li to smisla, tj.je li zakonski ispravno? Unaprijed hvala na odgovoru. Nema smisla da Vi dajete 1,500 kn. dok je dijete pola praznika s ocem, ali isto tako nema smisla da otac djeteta Vama daje 1,500 kn. dok je dijete s njim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.