Jump to content

Predstavnik stanara ne obavlja svoje duznosti

Leeloo1986

Preporučene objave

Mama se nedavno uselila u stan i zgrada je u groznom stanju, stubiste je neodrzavano i prljavo, svasta se po haustoru po noci dogadja no nitko ne reagira.

Mama je stara i ne zeli se svadjati no danas joj je prokisnjavalo u stan, zvala je predstavnicu stanara koja je trenutno u Becu i ova je prvo rekla da se nje to ne tice sto njoj prokisnjava u stan, onda je mama digla galamu pa je ova ipak pozvala hitnu intervenciju koja je rekla da im prokisnjava jer se zastopao odvod vode na krovu i sve je puno lisca i predstavnica stanara bi to trebala svakih 6 mjeseci dati cistiti.

Mami je u stanu ostala golema fleka na stropu i sada mene interesira zar zaista nitko nije odgovoran za propust predstavnice stanara? Znaci ona sa novcima od pricuve moze putovati u Bec a mi cemo morati sami snaci se kako sada sanirati nastalu stetu.

Savjetovala sam mamu da predloze smjenjivanje predstavnice stanara no problem je sto ona uopce ni ne odrzava sastanke, a vecina stanara su podstanari koji cesto sele pa nikoga ustvari ni nije briga.

Ima li netko neki savjet kome se zaliti i da li smo sada obavezni sami sanirati stetu u stanu nastalu zbog krova?

Dijeli na drugim stranicama

Ne može ona s novcima od pričuve nikuda putovati i dizati ih s računa. Zna se dobro u koje se svrhe sredstva pričuve mogu i smiju koristiti. Ukoliko postoje opravdane sumnje u nezakonitost postupaka Vaše predstavnice stanara, imate stanoupravitelja a na koncu i MUP. Ja sam predstavnik stanara u Splitu u dvije zgrade i znam kako to ovdje funkcionira. Mislim, neshvatljivo mi je da se netko može tako neodgovorno ponašati. Zatražite sastanak kućnog savjeta i smijenite je pa izaberite sebi predstavnika koji će raditi za dobrobit svih suvlasnika zgrade.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija