jux97 objavljeno: 3. srpanj 2016. Dijeli objavljeno: 3. srpanj 2016. Poštovani kolege, unaprijed upozoravam da bi ovaj post mogao biti podulji, no molim Vas za pomoc Naime osoba sam s invaliditetom(blazi oblik cp) i trenutno sam zaposlen kod jednog poslodavca, problem je što poslodavac svakih 2-3 mjeseca produljuje ugovor pa nikad niste sigurni hoce li isti biti produljen jer se na takav nacin ograđuju. e sad me zanima posto nemam izvaden postotak invaliditeta ali jesam u registru osoba s invaliditetom, no nisu mI invalidnost htjeli upisati u PK bez postotka, bili poslodavac mogao ostvariti pravo na onaj povrat 75% sredstava ako me zaposli na godinu dana? Koliko znam, svi poslodavci su obveznici kvotnog zaposljavanja osoba s invaliditetom, pa me zanima dali bi poslodvac mogao dobiti taj neki poticaj ako me zaposli na godinu dana? nisam siguran koji to zakon određuje pa Vas molim da me uputite. e sad, molim vas također da mi kažete bih li mogao dobiti ikako izvod iz registra osoba s invaliditetom u svrhu dokazivanja invalidnosti poslodavcu? mogu li se pozvati na pravo pristupa informacijama, i imam li pravne osnove za zahtjev te zaposlenje na 1 godinu kako bismo i poslodavac i ja imali koristi, a ja sigurnost na poslu? kome se obatiti? za sve dodatne potrebne informacije stojim na raspolaganju, nadm se da ste me razumijeli. :)a u nadi brzog i konkretnog odgovora, uz srdacne zahvale! Vaš jux97 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jux97 odgovoreno: 3. srpanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 3. srpanj 2016. Zar je moguce da nitko nema odgovor? ?? Molim vas Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 3. srpanj 2016. Dijeli odgovoreno: 3. srpanj 2016. Nedjelja je, pa malo ljudi navraća. Malo se samo strpi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jux97 odgovoreno: 3. srpanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 3. srpanj 2016. Nadam se da cu sutra imati neki odgovor? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jux97 odgovoreno: 4. srpanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2016. Molim vas za pomoc! HITNO mi je. Zar je moguce da nitko nema kakav info? ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jux97 odgovoreno: 4. srpanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2016. Poštovani kolege, unaprijed upozoravam da bi ovaj post mogao biti podulji, no molim Vas za pomoc Naime osoba sam s invaliditetom(blazi oblik cp) i trenutno sam zaposlen kod jednog poslodavca, problem je što poslodavac svakih 2-3 mjeseca produljuje ugovor pa nikad niste sigurni hoce li isti biti produljen jer se na takav nacin ograđuju. e sad me zanima posto nemam izvaden postotak invaliditeta ali jesam u registru osoba s invaliditetom, no nisu mI invalidnost htjeli upisati u PK bez postotka, bili poslodavac mogao ostvariti pravo na onaj povrat 75% sredstava ako me zaposli na godinu dana? Koliko znam, svi poslodavci su obveznici kvotnog zaposljavanja osoba s invaliditetom, pa me zanima dali bi poslodvac mogao dobiti taj neki poticaj ako me zaposli na godinu dana? nisam siguran koji to zakon određuje pa Vas molim da me uputite. e sad, molim vas također da mi kažete bih li mogao dobiti ikako izvod iz registra osoba s invaliditetom u svrhu dokazivanja invalidnosti poslodavcu? mogu li se pozvati na pravo pristupa informacijama, i imam li pravne osnove za zahtjev te zaposlenje na 1 godinu kako bismo i poslodavac i ja imali koristi, a ja sigurnost na poslu? kome se obatiti? za sve dodatne potrebne informacije stojim na raspolaganju, nadm se da ste me razumijeli. a u nadi brzog i konkretnog odgovora, uz srdacne zahvale! Vaš jux97 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jux97 odgovoreno: 5. srpanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 5. srpanj 2016. Zar nitko nema nikakav info?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jux97 odgovoreno: 5. srpanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 5. srpanj 2016. ? :( Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.