Been objavljeno: 4. srpanj 2016. Dijeli objavljeno: 4. srpanj 2016. Hallo, nadam se da ce mi netko znati dati odgovor. Rastavljena sam od Jula 2011 u Njemackoj gdje je brak i slopljen. Moj bivse muz ne placa Alimentaciju od 2012 za nase dvoje djece. Posto sam ga tuzila sad on meni prijeti tuzbom na osnovu kredita koji smo 5 god. zajedno placali u hrvatskoj. On je bio suduznik a kredit je na mom imenu. Dali postoji zastara na ovo potrazivanje i dali bi sud uzeo u obzir neplacenu alimentaciju. Unaprijed se zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 4. srpanj 2016. Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2016. sad on meni prijeti tuzbom na osnovu kredita koji smo 5 god. zajedno placali u hrvatskoj. On je bio suduznik a kredit je na mom imenupa tko je otplatio kredit Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Been odgovoreno: 4. srpanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2016. pa tko je otplatio kredit Kredit ce u potpunosti bit odplacen ove godin u Augustu. Za vrijeme od 5 god. dok smo bili u bracnoj zajednici otplacivali smo ga od zarade u restoranu. Poslje toga sam ja nastavila placati kredit. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
virtalni odgovoreno: 4. srpanj 2016. Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2016. ako je on kao suduznik placao dio kredita, za vrijeme i poslije prekida bracne zajednice, mislim da vas te iznose ne moze traziti.. (treba vidjeti kako je definiran ugovor o kreditu) ali ako je banka od njega naplatila dio kredita koji nije uredno naplacen od vas za to bih vas mogao traziti naknadu... kredit/alimentacija dva odvojena postupka... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 5. srpanj 2016. Dijeli odgovoreno: 5. srpanj 2016. Uzdržavanje se zakonski ne može prebijati s nijednim drugim potraživanjem. Što se kredita tiče, onaj dio koji je otplaćivan za vrijeme trajanja bračne zajednice ne može tražiti, a eventualno bi mogao tražiti polovicu uplata izvršenih nakon prestanka bračne zajednice. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Been odgovoreno: 5. srpanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 5. srpanj 2016. Uzdržavanje se zakonski ne može prebijati s nijednim drugim potraživanjem. Što se kredita tiče, onaj dio koji je otplaćivan za vrijeme trajanja bračne zajednice ne može tražiti, a eventualno bi mogao tražiti polovicu uplata izvršenih nakon prestanka bračne zajednice. Zasto Nakon prestanka brachen zajednice? Kasnije sam placala ja. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svijetla odgovoreno: 5. srpanj 2016. Dijeli odgovoreno: 5. srpanj 2016. po nekoj logici alimentacija nema nikakve veze sa kreditom Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 5. srpanj 2016. Dijeli odgovoreno: 5. srpanj 2016. Zasto nakon prestanka brachen zajednice? Kasnije sam placala ja. Onda nema osnove potraživati nešto što nije plaćao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svijetla odgovoreno: 6. srpanj 2016. Dijeli odgovoreno: 6. srpanj 2016. Mene zanima kad si tuzila supruga za alimentaciju, iako najbolje o tom moze vise rec odvjetnik, zakoni se mjenjaju kako gospoda u vladi hoce, a ako on radi nevidim tu nikakvih problema oko alimentacije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Been odgovoreno: 6. srpanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 6. srpanj 2016. Mene zanima kad si tuzila supruga za alimentaciju, iako najbolje o tom moze vise rec odvjetnik, zakoni se mjenjaju kako gospoda u vladi hoce, a ako on radi nevidim tu nikakvih problema oko alimentacije Tuzila San ga ü njemackoj nedavno. Tu zivimo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.