dorina0707 objavljeno: 5. srpanj 2016. objavljeno: 5. srpanj 2016. Pozdrav svima zanima me da li imam pravo na djelomično oslobođenje poreza na prvu nekretninu ako sam ja vlasnica nekretnine, imam prijavljeno prebivalište na adresu nekretnine, a suprug i dijete imaju drugo prebivalište. To mi je prva nekretnina a suprug nema nikakvu nekretninu. Citiraj
LjuboZG odgovoreno: 5. srpanj 2016. odgovoreno: 5. srpanj 2016. suprug i dijete imaju drugo prebivalište Mislim da će i suprug i dijete trebati prebaciti prebivalište na vašu nekretninu da i za njih iskoristite pravo na oslobođenje, odnosno oslobođenje za veću kvadraturu. Citiraj
Spitfire odgovoreno: 5. srpanj 2016. odgovoreno: 5. srpanj 2016. Mislim da će i suprug i dijete trebati prebaciti prebivalište na vašu nekretninu da i za njih iskoristite pravo na oslobođenje, odnosno oslobođenje za veću kvadraturu. To bi svakako bilo pametno, no mene i dalje kopka već prijavljeno prebivalište, što zbog roka za prijavu obveze, što zbog toga da nije stečeno nasljedstvom, darovanjem... Citiraj
dorina0707 odgovoreno: 6. srpanj 2016. Autor odgovoreno: 6. srpanj 2016. kuća je kupljena 28.6., prebivalište planiram promijenit slijedeci tjedan mene zanima da li mogu koristiti oslobođenje samo za sebe, jer suprug zbog vrtića ne može promijenit prebivalište, pa mi je povoljnije imat vrtić i platit dio poreza Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.