drumm objavljeno: 11. srpanj 2016. Dijeli objavljeno: 11. srpanj 2016. pozdrav, molio bih savjet ,a radi se o slijedećem: poslije smrti roditelja sestra i ja smo ostali vlasnici kuće i imanja u odnosu : ona 2/3 ,ja 1/3 . sad bi me ona i njen suprug isplatili i ja bih im prepisao tu trećinu . koja je je procedura i odakle početi ? hvala svima koji posvete pažnju ovom postu ,a posebno onima koji mi i odgovore Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lulijana odgovoreno: 11. srpanj 2016. Dijeli odgovoreno: 11. srpanj 2016. Napravit ćete ugovor o kupoprodaji i onda će se oni po tom ugvoru upisati ko vlasnici te tvoje 1/3. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drumm odgovoreno: 11. srpanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 11. srpanj 2016. Napravit ćete ugovor o kupoprodaji i onda će se oni po tom ugvoru upisati ko vlasnici te tvoje 1/3. ok, u tom slučaju se plaća porez ?!? ...ja bi da izbjegnemo troškove- da li darovni ugovor ide porez? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LjuboZG odgovoreno: 11. srpanj 2016. Dijeli odgovoreno: 11. srpanj 2016. Porez na promet nekretnina plaćate u svakom slučaju, trebali ste se sve dogovoriti u tijeku ostavinskog postupka, sada vam je kasno za izbjegavanje plaćanja poreza. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.