Jump to content

Ukradeni mobiteli


Legaly123

Preporučene objave

Pozdrav.

Situacija je sljedeca, kupio sam mobitel od prijatelja za kojeg se ispostavilo da je ukraden. Policija je dogovorila sastanak gdje sam doticni mobitel predao I potpisao priznanje da sam ukrao torbicu sa tim mobitelom. Nakon toga sam pusten jer mobitelu nista nije bilo I to mi je bilo prvo djelo takve vrste. Sad je problem sto me isti policajac jucer uspio pronaci na jednom festivalu I optuzio za kradu drugog mobitela, rekao je da prijava nije podnjeta ali da ce me kazneno progoniti. Ukoliko se ne javim na razgovor u ponedeljak da ce doci pretresti kucu. Da li ima ikakve zakonske osnove za provodenje tih prijetnji?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Priznao si da si ukrao prvi mobitel, iako nisi?

 

Što se tiče ove druge situacije, da su mislili da si ukrao, valjda bi te odmah vodili, ne bi čekali. Imaju te pravo pozvati na razgovor, a ako nabave nalog, imaju ti pravo i doći u pretragu kuće.

 

Kako je meni ovo sve malo čudno, rekao bih da ima tu još svašta, pa da je bolje da se odazoveš na razgovor, ali ne odgovaraš na pitanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da,upravo to sam i mislio,ako priznas na policiji imaju dobar temelj za dalje,jako dobar

 

A sta se tice ovoga,shvacam momka,uistinu te pojedini policajac/inspektor moze uzet.na zub iz tko zna kojeg razloga,i zeli ti pronac bilo sto ,bio davno u takvim situacijama.Ali,kad si cist boli te briga ne moze ti.nista.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Dogodio se razvoj situacije koji me vec polako plasi. Pokrenut je kazneni postupak te sam pozvan na prvo ispitivanje kao okrivljenik. Razgovor s kojim mi je policijac zaprijetio nije se desio vec sam jucer zaprimio pismo da sam pocinio djelo krade iz clanka 228. Stavak 1. Kaznenog zakona/11. Sto napraviti u ovoj situaciji, nije mi bas zelja napraviti si dosje s 19 godina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija