Jump to content

Neupravni postupak


Eaglesoar

Preporučene objave

Ljubazno molim nekoga ako mi može potvrditi postoji li postupak u Porezno pravnom odnosu koji se zove neupravni postupak. Koristi ga do sada Podrucni ured Zagreb po nalogu Pročelnika i Voditelja Porezne ispostave.

Koji zakon j enadlezan za rjesavanje takvog stanja. naime. ono što se dogadja je da u tom postupku neko platite proračunske obaveze preko tekućeg računa a svot koju uplatite se ne smije evidentirati. Tako se ono sto ste uplatili i glavnica i kamata i dalje vodi kao poreski dug

 

Možda djeluje čudno ali tako tvrde dokumnetirano poreski djelatnici.I samo, kako oni zovu predmetno tijelo. u njihovim, dokumentima Porezne uprave odlučuju o tome. Kad sam to doveo u pitanje došlo je do prijetnji na život zastrašivanja. To je predano odvjetnistvu policiji, sud je obavješten..Naime zbog tog postupka mogu ostvariti penziju samo kao invalid. Pa sam to prijavio policiji jer postoji namjera da se taj invaliditet realizira iako sam dobra zdravlja. Mirovinsko je utvrdilo moje uplate ali te uplate nisu evidentirane u redovnom poreskom postupku nego u neupravnom kako sami tvrde. Što je neupravni postupak?

 

LP Ljubazno zahvaljujem

uređeno: od Eaglesoar
alexija..i slabo pisanje hrvatskog jer sam dugo pisao na Engleskom iskljucivo
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija