Milan32762 odgovoreno: 10. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 10. srpanj 2022. prije 16 sati , Novak83 je napisao: U Subotici. Zasto? Meni isto nije dostavljen poziv za razgovor iz istog konzulata prosle godine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Novak83 odgovoreno: 10. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 10. srpanj 2022. prije 4 sati , Milan32762 je napisao: Meni isto nije dostavljen poziv za razgovor iz istog konzulata prosle godine. Da li si to resio? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milan32762 odgovoreno: 10. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 10. srpanj 2022. prije 55 minuta, Novak83 je napisao: Da li si to resio? Nisam sve, izgubio sam 7 meseci dok nisam dobio sledeci razgovor i sad opet cekam resenje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Novak83 odgovoreno: 11. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 11. srpanj 2022. Niko se nejavlja u konzulatu u subotici Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nikolag90 odgovoreno: 11. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 11. srpanj 2022. (uređeno) Ja isto nisam nikakav odgovor dobio. Zahtjev je predat prošle godine. Isto tako mi MUP HR nije uopšte odgovorio na moj upit o predmetu preko emaila iako je prošlo otprilike 60 dana. Isto tako se maltene nitko ni ne javlja u konzulatu. Jedino mi ostaje da čekam. uređeno: 11. srpanj 2022. od nikolag90 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Novak83 odgovoreno: 12. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 12. srpanj 2022. Sta se to desava sa konzulatom u Subotici dva dana se uopste nejavljaju . Da li su broj telefona menjali? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milan32762 odgovoreno: 12. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 12. srpanj 2022. prije 43 minuta, Novak83 je napisao: Sta se to desava sa konzulatom u Subotici dva dana se uopste nejavljaju . Da li su broj telefona menjali? Ako me dobro secanje sluzi (mozda gresim) primaju pozive od 12h do 13h za narucivanje. Probajte zvati u tom periodu, a broj je isti sa njihove web stranice. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Grabovac03 odgovoreno: 13. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 13. srpanj 2022. Pozdrav dobila sam Hr dzavljansto ove godine po novom zakonu, djecq su mi rodjenq 2018.i2021. i ne mogu ih upisati jer nisam imala u trenutku njivovog rodjenja. Sta sada da radim po kom osnovu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nikolag90 odgovoreno: 13. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 13. srpanj 2022. Ako ste dobili na osnovu podrijetla, onda vam moraju dati jer kada dobijete državljanstvo podrijetlom, smatrate se kao državljanin RH od rođenja. To jedino važi ako ste dobili državljanstvo na osnovu braka ili prirođenjem. Grabovac03 i Milan32762 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Grabovac03 odgovoreno: 14. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 14. srpanj 2022. Tako mi je rekla jedna maticarka, a druga kaze da sam dobila onda kada sam upisana, a upisana sam ove godine... Predala sam po novom zakonu na osnovu jednog roditelja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mamamama 72 odgovoreno: 14. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 14. srpanj 2022. prije 2 minuta, Grabovac03 je napisao: Tako mi je rekla jedna maticarka, a druga kaze da sam dobila onda kada sam upisana, a upisana sam ove godine... Predala sam po novom zakonu na osnovu jednog roditelja Čestitam.Koliko dugo ste čekali na državljanstvo,gdje ste predali i na osnovu kog roditelja ste dobili pozitivan odgovor.(da li je roditelj imao HR državljanstvo ili se samo izjašnjavao kao Hrvat)Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Grabovac03 odgovoreno: 14. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 14. srpanj 2022. Hvalaa, dobilq sam na osnovu majke koja je rodjena u Zagrebu i ima drzavljanstvo... Po novom zakonu clana 5 stavka 2 Cekala sam oko 9mj, preko konzulatq u Banjaluci.... Mamamama 72 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Novak83 odgovoreno: 14. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 14. srpanj 2022. Dobio sam dopunu da dostavim gde sam se izjasnjavao kao hrvat ja sam to sve predao i oni opet to traze.ne razumem . Da li je neko imao takvo iskustvo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gavran1 odgovoreno: 19. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 19. srpanj 2022. (uređeno) Dobio sam informaciju da će za prvi Hrvatski blagdan na jesen, što znači u jedanaestom mjesecu biti organizirana svečana prisega u konzularnom odjelu u Sarajevu za sve koji su stekli državljanstvo Republike Hrvatske. Tu informaciju sam dobio od prijatelja. E sad zna li netko kada se dobije rješenje o prijemu može li se odmah predati za putovnicu ili se prvo treba predati za domovnicu pa tek kada se ista dobije može onda za putovnicu. uređeno: 19. srpanj 2022. od gavran1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gaucho10 odgovoreno: 20. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 20. srpanj 2022. Prvo domovnicu i osobnu, pa onda putovnicu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sm992 odgovoreno: 25. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 25. srpanj 2022. Pozdrav svima,moze li mi neko reci sta ocekivati od ovog odgovora?Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 26. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2022. Sad će min.uprave odlučiti o zahtjevu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sm992 odgovoreno: 26. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2022. prije 32 minuta, sivko je napisao: Sad će min.uprave odlučiti o zahtjevu. Znaci pri kraju je cekanje.Hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica5 odgovoreno: 2. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 2. kolovoz 2022. Zamolba za pozurivanje donosenja odluke u vezi zahtjeva za stjecanje hrvatskog drzavljanstva je besplatna? Zamolba se moze poslati preko mail adrese pitanja@mup.hr i zatraziti od konzulata pozivom/mail? Kakva su iskustva sa zamolbama? Placebo efekat ili stvarno se ubrzaj slucaj? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 3. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 3. kolovoz 2022. Naravno da je besplatna. Mnogo predmeta pa čekaj. petpetica5 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mala992 odgovoreno: 5. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2022. (uređeno) Dana 14. 07. 2022. u 14:19, Grabovac03 je napisao: Hvalaa, dobilq sam na osnovu majke koja je rodjena u Zagrebu i ima drzavljanstvo... Po novom zakonu clana 5 stavka 2 Cekala sam oko 9mj, preko konzulatq u Banjaluci.... Čestitam.. Ja još čekam .Znači prioriteti im je rješavat zahtjeve te po novom zakonu. uređeno: 5. kolovoz 2022. od Mala992 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tsubasa odgovoreno: 5. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2022. Pozdrav svima,evo prošlo je već 5 mjeseci od razgovora u Bjelovaru gdje su mi rekli daću najvjerovatnije dobiti drzavljanstvo. Međutim,još ništa... Kakva su iskustva ovih što su dobili drzavljanstvo,koliko ste čekali nakon tog finalnog ragovora? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milan32762 odgovoreno: 5. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2022. prije 3 sati , Tsubasa je napisao: Pozdrav svima,evo prošlo je već 5 mjeseci od razgovora u Bjelovaru gdje su mi rekli daću najvjerovatnije dobiti drzavljanstvo. Međutim,još ništa... Kakva su iskustva ovih što su dobili drzavljanstvo,koliko ste čekali nakon tog finalnog ragovora? Pozdrav, ja sam imao razgovor 01.03 ove godine u Osjeku, isto je proslo 5 meseci. Na moj upit odgovoreno je da je slucaj i dalje u toku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Benii odgovoreno: 5. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2022. prije 11 sati , Milan32762 je napisao: Pozdrav, ja sam imao razgovor 01.03 ove godine u Osjeku, isto je proslo 5 meseci. Na moj upit odgovoreno je da je slucaj i dalje u toku. Ja sam bio na razgovor u 12 mjesec 2020 godine i od tad još ništo, na moj upit dokle je stigla procedura odgovaraju da utvrdjavaju relevantne cinjenice Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tsubasa odgovoreno: 6. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2022. prije 16 sati , Benii je napisao: Ja sam bio na razgovor u 12 mjesec 2020 godine i od tad još ništo, na moj upit dokle je stigla procedura odgovaraju da utvrdjavaju relevantne cinjenice U kojem konzulatu si predao zahtjev? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Benii odgovoreno: 7. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2022. prije 22 sati , Tsubasa je napisao: U kojem konzulatu si predao zahtjev? Skopje - Sjeverna Makedonija Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sm992 odgovoreno: 8. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2022. Pozdrav svima,zna li neko koliko se ceka odgovor kad predmet ode u ministarstvo uprave na postupanje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tsubasa odgovoreno: 16. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 16. kolovoz 2022. Ekipa, može li mi neko objasniti šta ovo znači? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 16. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 16. kolovoz 2022. Donijeli su odluku, ali nisu napisali kakvu, doći će putem konzulata. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gavran1 odgovoreno: 18. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2022. Dana 16. 08. 2022. u 13:15, Tsubasa je napisao: Ekipa, može li mi neko objasniti šta ovo znači? Nazovite konzulat i recite da ste dobili informaciju da je rješenje gotovo i pitajte kada će biti uručenje rješenja. Reći će vam jel pozitivno ili ne samom informacijom da će biti organizirano zajedničko polaganje zakletve. Ako to kažu rješenje je pozitivno. A i pitajte direktno na kraju ako ne kažu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nikolag90 odgovoreno: 18. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2022. Pozdrav, Prošlo je više od 90 dana otkako sam poslao email za stanje o mom predmetu, ali odgovora od MUP-a nema. Šta je najbolje uraditi? Da li poslati email ponovo ili čekati i dalje odgovor? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica5 odgovoreno: 18. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2022. prije 5 sati , nikolag90 je napisao: Pozdrav, Prošlo je više od 90 dana otkako sam poslao email za stanje o mom predmetu, ali odgovora od MUP-a nema. Šta je najbolje uraditi? Da li poslati email ponovo ili čekati i dalje odgovor? Saljem mail svake nedelje vec sigurno dva meseca, ma da je sada period godisnjih... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sm992 odgovoreno: 18. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2022. Hvala svima na svakom odazivu Dana 18. 08. 2022. u 8:06, nikolag90 je napisao: Pozdrav, Prošlo je više od 90 dana otkako sam poslao email za stanje o mom predmetu, ali odgovora od MUP-a nema. Šta je najbolje uraditi? Da li poslati email ponovo ili čekati i dalje odgovor? Zovi na broj Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica5 odgovoreno: 18. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2022. Dana 18. 08. 2022. u 13:31, Sm992 je napisao: Hvala svima na svakom odazivu Zovi na broj Pozivanjem odjela za drzavljanstvo odgovor je njihov da su imaju velik broj predmeta i da se na resenje ceka i do 6 godina, da li je neko dobio drugi odgovor pozivanjem na broj? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sm992 odgovoreno: 18. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2022. prije 4 minuta, petpetica5 je napisao: Pozivanjem odjela za drzavljanstvo odgovor je njihov da su imaju velik broj predmeta i da se na resenje ceka i do 6 godina, da li je neko dobio drugi odgovor pozivanjem na broj? Ja kao ja sam cekao godinu i 8 meseci,zvao telefonom ista prica.Mail kazu ministarstvo uprave i da oni vise nemaju veze sa mojim predmetom,saljem mail ministrarstvu uprave upute me na opstinu Zagreb.I gospodja mi kaze prvo da ne postoji moj predmet zatim ovo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica5 odgovoreno: 18. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2022. prije 42 minuta, Sm992 je napisao: Ja kao ja sam cekao godinu i 8 meseci,zvao telefonom ista prica.Mail kazu ministarstvo uprave i da oni vise nemaju veze sa mojim predmetom,saljem mail ministrarstvu uprave upute me na opstinu Zagreb.I gospodja mi kaze prvo da ne postoji moj predmet zatim ovo. Sta si cinio posle poziva ministarstva uprave kada je rekla da ne postoji predmet? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sm992 odgovoreno: 19. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 19. kolovoz 2022. prije 19 sati , petpetica5 je napisao: Sta si cinio posle poziva ministarstva uprave kada je rekla da ne postoji predmet? Obratio se opstoj upravi grada Zagreba gde mi je sve poslato u pdf-u i ispada da je sve reseno jos u decembru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica5 odgovoreno: 19. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 19. kolovoz 2022. prije 22 minuta, Sm992 je napisao: Obratio se opstoj upravi grada Zagreba gde mi je sve poslato u pdf-u i ispada da je sve reseno jos u decembru. Mozes priloziti mail adrese i telefonski broj? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sm992 odgovoreno: 19. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 19. kolovoz 2022. prije 20 sati , petpetica5 je napisao: Mozes priloziti mail adrese i telefonski broj? petpetica5 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 20. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 20. kolovoz 2022. Molim da ne objavljujete nikakve osobne podatke, niti svoje niti drugih osoba. Zahvaljujem. Milan32762, petpetica5 i prof 2 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica5 odgovoreno: 26. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 26. kolovoz 2022. (uređeno) Nakon četiri godine još utvrđuju činjenice, poznanicima nakon godinu dana od predaje zahteva su sve činjenice utvrdili i to su predali zahtev u prethodne dve godine a ne kao ja pre četiri. Mail upit poslat pre 01.08. uređeno: 26. kolovoz 2022. od petpetica5 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tsubasa odgovoreno: 30. kolovoz 2022. Dijeli odgovoreno: 30. kolovoz 2022. Dana 18. 08. 2022. u 7:44, gavran1 je napisao: Nazovite konzulat i recite da ste dobili informaciju da je rješenje gotovo i pitajte kada će biti uručenje rješenja. Reći će vam jel pozitivno ili ne samom informacijom da će biti organizirano zajedničko polaganje zakletve. Ako to kažu rješenje je pozitivno. A i pitajte direktno na kraju ako ne kažu. Hvala na savjetu. Danas su oni zvali i rekli da je stiglo rješenje, al nisu rekli kakvo pozitivno ili negativno (nisam ni pitao). Idem u četvrtak pa ću saznati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mala992 odgovoreno: 1. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 1. rujan 2022. Dana 30. 08. 2022. u 17:01, Tsubasa je napisao: Hvala na savjetu. Danas su oni zvali i rekli da je stiglo rješenje, al nisu rekli kakvo pozitivno ili negativno (nisam ni pitao). Idem u četvrtak pa ću saznati. Dobar dan jestel li digli rješenje?šta iima. Kad ste predali zahtjev ?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tsubasa odgovoreno: 1. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 1. rujan 2022. prije 2 sati , Mala992 je napisao: Dobar dan jestel li digli rješenje?šta iima. Kad ste predali zahtjev ?? Podigao rješenje. Dobio Hrvatsko drzavljanstvo. Proces kompetan od pokretanja do rješenja trajao godinu, malo više. Od aprila 21 do sad. Može li mi neko objasniti šta sad? Kako izvaditi pasoš? U ambasadi čovjek kaže treba malo vremna dok to uđe u sistem. Koliko to traje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mala992 odgovoreno: 1. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 1. rujan 2022. prije 10 minuta, Tsubasa je napisao: Podigao rješenje. Dobio Hrvatsko drzavljanstvo. Proces kompetan od pokretanja do rješenja trajao godinu, malo više. Od aprila 21 do sad. Može li mi neko objasniti šta sad? Kako izvaditi pasoš? U ambasadi čovjek kaže treba malo vremna dok to uđe u sistem. Koliko to traje? Super, čestitam.. Ja sam predala odma posle nove godine.po zakonu spajanja obitelji.8 godina sam tu.Čekam. Obraduje me svako ko se javi da je dobio rješenjem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tsubasa odgovoreno: 1. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 1. rujan 2022. prije 9 sati , Mala992 je napisao: Super, čestitam.. Ja sam predala odma posle nove godine.po zakonu spajanja obitelji.8 godina sam tu.Čekam. Obraduje me svako ko se javi da je dobio rješenjem. Hvala, sretno i tebi. Želim ti pozitivnu odluku i da bude uskoro Mala992 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 2. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 2. rujan 2022. prije 19 sati , Tsubasa je napisao: Može li mi neko objasniti šta sad? Kako izvaditi pasoš? U ambasadi čovjek kaže treba malo vremna dok to uđe u sistem. Koliko to traje? Kad upišu u knjige,prvo izvaditi domovnicu pa putovnicu.Rješenje je dobilo i ministarstvo uprave. drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tsubasa odgovoreno: 2. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 2. rujan 2022. prije 4 sati , sivko je napisao: Kad upišu u knjige,prvo izvaditi domovnicu pa putovnicu.Rješenje je dobilo i ministarstvo uprave. Izvini, a kako da saznam jesam li upisan u knjige? Nazovem to ministarstvo? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 3. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 3. rujan 2022. Ovi iz N.Zagreba https://www.zagreb.hr/knjiga-drzavljana-domovnica/7175https://www.zagreb.hr/knjiga-drzavljana-domovnica/7175 Tsubasa i Mamamama 72 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Hrcak91 odgovoreno: 7. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 7. rujan 2022. Pozdrav, Rodjen sam u Zagrebu,da li se zahtjev za državljanstvo moze predati u Zagrebu ili mora u Banjaluci,ako prijavu boravka imam u Bosni? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 8. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2022. U konzulatu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Grabovac03 odgovoreno: 8. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2022. Pozdrav, imam pitanje vezano za jetrvu... Ona je rodjena 1984.u Zagrebu i upisana i knj.rodjenih ali ne u knjigu drzvljana... Zivi u Bosni i srpske nacionalnosti je.. ima li mogucnosti da se upise u knjigu drzavljana? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nanamori odgovoreno: 8. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2022. Ako je jos neko prisutan ili prati, mozete li molim vas napisati aktuelno stanje? Ima dosta ljudi jos od 2015, 2016, 2017 pa na dalje koji su predali ali se nisu skoro javljali. Da li još čekate? Ja sam licno predala 2019 u Tuzli, medjutim jos cekam. Imala sam jednu nadopunu, ali poslije toga nista... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mala992 odgovoreno: 12. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 12. rujan 2022. (uređeno) # Dobar dan i šta sad da mislim da li je doneseno rješenje iz odgovora? Ili je to samo o nako da me skinu s dnevnog reda. jel bio primjera?? uređeno: 12. rujan 2022. od Mala992 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 23. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 23. rujan 2022. Možda je a možda i nije.Standardni odgovor.Treba čekat pismo iz Vrbanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
teslijanka odgovoreno: 25. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2022. Dana 08. 09. 2022. u 14:20, Nanamori je napisao: Ako je jos neko prisutan ili prati, mozete li molim vas napisati aktuelno stanje? Ima dosta ljudi jos od 2015, 2016, 2017 pa na dalje koji su predali ali se nisu skoro javljali. Da li još čekate? Ja sam licno predala 2019 u Tuzli, medjutim jos cekam. Imala sam jednu nadopunu, ali poslije toga nista... Postovanje, I ja sam pŕedala u konzulatu u Tuzli,pocetkom sijecnja 2019.godine.Imala sam dvije nadopune dokumenata. Prije su odgovarali na e-mail,medjutim zadnjih godinu dana nema odgovora na e-mail na upit o stanju predmeta. U konzulatu kazu da dodjem kod njih da posaljem pozurnicu.Cekam tocno 3 godine i 8 mjeseci.Da li je neko od prisutnih slao pozurnicu? Lijep pozdrav svima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
onlyfoolsandhorses odgovoreno: 29. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2022. Nakon punih pet godina čekanja , pozivanja konzulata i mup Hr, pisanja mailova, i slanja nadopuna, konačno sam dočekao da službenica iz mup Zagreb kaže da je predmet pri kraju ali da ne može reći koliko još će proći do završetka istog. Zavisi od nekih još sitnica. Ali eto pri kraju je.. Ehhhhh, da je zakon isti za sve, gdje bi nam kraj bio Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Hrcak91 odgovoreno: 3. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 3. listopad 2022. Pozdrav,da li neko moze da postavi primjer motivacionog pisma. Sta tacno treba da se piše? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anesaa odgovoreno: 7. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 7. listopad 2022. Pozdrav,ja sam predala zahtjev za državljanstvo prosle godine u aprilu mjesecu,nadopunu sam imala nakon 5 mjeseci, znaci 13 mjeseci je proslo od pisane izjave odgovora jos nista konzulat Banja Luka nema nikakvih informacija svaki put isti odgovor ,zahtjev sam predala prema pripadnosti hrv.naroda tata mi je imao hr.drž.mama mi ima i brat,živjela sam u Varaždinu od 1993-1998 kao dokaze sam priložila tatinu vojnu knjizicu,domovnice od mame,tate,brata i svoju ucenicku knjizicu gdje je upisano da sam Hrvatica i da imam Hr drz.koje nemam,dali ima smisla uzeti advokata nekog da se proces ubrza,dali ima netko iskustva... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gulibuli odgovoreno: 23. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2022. Dana 01. 09. 2022. u 11:17, Mala992 je napisao: Super, čestitam.. Ja sam predala odma posle nove godine.po zakonu spajanja obitelji.8 godina sam tu.Čekam. Obraduje me svako ko se javi da je dobio rješenjem. Je li bilo kakvog pomaka kod vas? Baš rijetko nađem primjere preko spajanja obitelji, da li vrijeme čekanja uopće zavisi o tome prema kojem zakonu se ide. Mi ćemo dogodine nadam se imati uvjete ispunjene za zatražiti po zakonu spajanja obitelji, i pokušavam procijeniti kad bi realno mogli očekivati rješenje.... Nadam se da je vaš slučaj riješen i da imate putovnicu! Ako vam ne smeta, bi li mogli podijeliti i koliko ste čekali na stalni boravak? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 24. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2022. Ide se po istome zakonu sam drugi članak.Ovi sa spajanjem obitelji su "lakši" slučajevi jer nema brdo razne dokumentacije ni raznoraznih situacija pa brže i riješe.Nema kod MUP-a realnog vremena. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gulibuli odgovoreno: 24. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2022. Hvala sivko! Znači valjda idu na obradu po redu po kojem su predmeti stizali, pa se s te strane i dalje može dugo čekati kad je puno predmeta. Ali bi obrada trebala biti kraća, sama po sebi. Ništa, čekati i nadati se. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 25. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2022. Idu ali ako neki trebaju nadopune (čest slučaj) onda uzimaju na obradu i druge predmete a ne čekaju da ove riješe do kraja.Ako je mali broj osoba koje predmete rješavaju a broj zahtjeva udvostručen ili utrostručen onda se dugotrajnost obrade podrazumijeva. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dragan268 odgovoreno: 8. prosinac 2022. Dijeli odgovoreno: 8. prosinac 2022. Pozdrav da li mi možete pomoći? Predao sam zahtjev za Hrvatsko državljanstvo prije godinu ipo pa me zanima da li ima neki mejl il' broj telefona gdje mogu da pitam??? Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 9. prosinac 2022. Dijeli odgovoreno: 9. prosinac 2022. pitanja@mup.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dragan268 odgovoreno: 1. siječnja Dijeli odgovoreno: 1. siječnja Dana 09. 12. 2022. u 9:01, sivko je napisao: pitanja@mup.hr Slao sam ali mi ne odgovaraju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 2. siječnja Dijeli odgovoreno: 2. siječnja Odgovorit će, malo probijaju rokove javljanja jer je previše pitanja. Mamamama 72 i drot13 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dragan268 odgovoreno: 4. siječnja Dijeli odgovoreno: 4. siječnja Dana 02. 01. 2023. u 7:05, sivko je napisao: Odgovorit će, malo probijaju rokove javljanja jer je previše pitanja. Za citavu godinu prethodnu posla preko 8 mejlova na jedan odgovorili i to skoro za ljeto da je u postupku rijesavanja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 5. siječnja Dijeli odgovoreno: 5. siječnja Znači da je u postupku i to je to. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mickaa odgovoreno: 6. svibnja Dijeli odgovoreno: 6. svibnja Da li jos nekoga ima na ovom sajtu?? Predala sam zahtev za papire krajem 10 meseca 2022, jos nemam nikakve informacije.. Podnela sam na osnovu toga sto je moja mama rodjena u Hrvatskoj. Zelim da napisem mejl i da pitam sta se desava ali ne znam kako i sta da napisem ima li jos koga ovde da bi me posavetovao sta da napisem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 7. svibnja Dijeli odgovoreno: 7. svibnja Napiši samo prvu rečenicu iz posta Mala992.Pitanje ne treba bit opširno jer nakon duljeg vremena odgovor će bit standardan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave