Jump to content

mobing i bolovanje


tobix

Preporučene objave

pozdrav

 

na bolovanje sam otisao zbog maltretiranja i mobinga. javio sam se ljecniku i otvoreno mi je bolovanje. rijesavao sam testove i ostala cuda kod psihologa. na medicinskoj dokumentaciji imam upisano i potvrdeno da testovi pokazuju tocke i prisutnost mobinga. ujedno sve sam predao odvjetniku. uskoro bi trebao da dobijem odgovor od poslodavca. ali javlja se dodatni problem jer moj ljecnik zeli da prekinem sa bolovanjem bez obzira na ne rijesenu situaciju i nedobiveni odgovor od poslodavca prema mom odvjetniku. nekako smatram da je to zaista prisilno vracanje na radno mijesto bez obzira na povecanu frustraciju prema odredenim osobama. dijagnoza je f.43.9 i f32.1. nadalje po rukama mi je izasao neurodermaitis uzrokovan stresom. sve je popraceno medicinskom dokumentacijom. iz kojeg razloga i kako da produzim to bolovanje do dobivanja odgovora od strane poslodavca. mobing ja nisam narucio niti sam ga trazio, sta nasi ljecnici idu na ruku poslodavcu a ne pacjentu. ja se nisam sam dovukao u to stanje niti sam im rekao daj maltretiraj te me. tko i na koji nacin moze razumjeti moje osjecaje i kako se ja osjecam po tom pitanju i koliko sam spreman bez rijesene situacije i dobivenih odgovora javiti se na posao i cekati gore te odgovore na koji nacin komunicirati sa tim nadredenima radi kojih sam na bolovanju. na koji nacin sprjeciti obiteljskog ljecnika na prisilni rad jer se ne osjecam bas spremnim na razgovor sa bilo kime od njih dok ne dobijem pisani odgovor koji treba da dobijem na zahtjev odvjetnika.

naravno bolovanje je otvoreno po prjedlogu specijaliste.

na bolovanju sam od 15-16.06 i traje dalje s tim da sam 7.09 narucen na kontrolu a 8.09 kod svoj ljecnika opce prakse. kad sam ga nayvao radi doznaka poceo mi je onako kao da sam mu ja djete a ne pacjent malo grubo objasnjavati da ja moram ici raditi da to ne moze tako jer ljudima ginu djeca. pogibija djeteta je nesretan slucaj i zaista jako ruzan, za razliku od necijeg svjesnog maltretiranja. i jasno da je taj gubitak nesto strasno u zivotu, ali ja nisam njegovo djetesce na kojeg ce on povisivati ton i objasnjavati iy kojeg razloga bi morao ici raditi jer ljudima ginu djeca po cesti. zar on ne bi trebao biti u zastiti pacjenta i u zastiti mene kao osobe od nemilih dogadaja. iy kojeg razloga je toliko problematicno cekanje tog odgovora a pokriveno mu je sve zaista medicinskom dokumentacijom testovima itd.

 

sto ako napravim neki pogresan korak jer sam i dalje pod stresom i dalje sam unisten teskom zivotom kreditima cudima na poslu imam te probleme koje imam, sa tim svim se nije lako nositi jer sto sutra. a ljecnika opce prakse ocito zanimaju njihovi bodovi i da im se ne bi skidalo bonuse ili neka cuda sto je ovo i kamo ovo vodi i kako to zaista u praksi sto dalje kako

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija