Jump to content

Neisplata novca odobrenog kredita?


renci26

Preporučene objave

Molim za pomoc, savjet, bilo sta. Je li moguce da se odobreni kredit dva mjeseca ne isplati na ruke? Naime, moja bivsa prijateljica ostala mi je duzna oko 10000 eura. Odlucila je podici kredit i zatvoriti neke svoje obveze. Kredit je isao navodno preko Hpb. Ona tekuci racun ima u Splitskoj banci i preko njega prima placu. Navodno je tijekom prijenosa sredstava iz hpb na splitsku banku doslo do netocnog upisa jmbg te je zbog toga fina navodno stavila zabranu raspologanja po racunu. Ona navodi da je zbog toga isla u Zg u sredisnji centar Fine, te da su tamo nesto naprabili da moze raspolagat placom te je pusten novac za zatvaranje njenih kredita. Ali gotovina je jos uvijek blokirana a banka se navodno ogradjuje da je do Fine i obratno. Je li sve ovo moguce? Da je novac raspoloziv na racunu ali ga banka ne moze isplatit i ako je zasto? Sve mi je to nevjerojatno. Osim toga zar se pri podizanju kredita ne otvara tekuci racun u banci gdje se dize kredit? Zasto onda isplata nije isla na tak tekuci u hpb nego na Splitsku banku? Ona navodi da joj u hpb nisu ni otvorili vec su rekli da ce isplatit na postojeci u Splitskoj banci. Tesko mi je vjerovat u sve to. Nismo u dobrim odnosima vise i u nista nemam uvid. Trazila sam da mi pokaze ugovor o tom kreditu a li izbjegava. Issto tako i platnu listu al i i to izbjegava. A navodi da taj kredit placa vec dva mj a novac jos nije vidjela? Je li sve ovo moguce ili sam nedorasla shvatiti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru. Ocito cu morat igrat prljavo cisto da doznam istinu . S obzirom da radimo kod istog poslodavca trazit cu njenu platnu listu da mi izdaju , jer to inace rade iako nije u redu. Nece biti u redu od mene ali nemam bolju ideju zasad jer ona vise nije osoba koja bi otvorila karte i rekla u cemu je problem. Sad moram vuc poteze koji nisu ok al eto..nema mi druge

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija