Jump to content

informacije oko prijave


nije bitno22

Preporučene objave

Pozdrav svima,

 

želio bih dobiti konkretne informacije koji je najbolji način dati policiji podatke o osobi za koju znam da je diler. Količina informacija je dostatna za puno koraka, no želio bih da sve ostane anonimno, tj. da se ne zna tko daje informacije ili da sam u svojstvu svjedoka. Nemam problema i ići razgovarati s inspektorima odjela u četiri oka ukoliko bi to bilo vjerodostojnije, no želio bih znati jeli bolje nazvati, pisati mail ili ići osobno i mogu li uopće zatražiti sastanak? Siguran sam da bi informacije dovele do konkretnih rezultata, no koliko su šanse da ostanem anoniman u postupku, a da se ipak postigne uspjeh?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U slučaju da razgovaraš s poliajcima, oni ne moraju reći od kuda im informacije.

 

Međutim, s obzirom o čemu se radi, ako želiš ostati potpuno anoniman, možeš poslati anonimni mail policiji i državnom odvjetništvu (nađeš bilo koji na njihovim internet stranicama) i po tome će se sigurno postupati, samo nećeš moći dobiti povratnu informaciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je informacija tipa "Ante prevozi drogu", onda to nije dovoljno, ali ako imaš konkretna saznanja npr: modusi počinjenja, vremena, neke posebne detalje koji mogu pomoći u otrkivanju počinitelja a koje ne može bas svatko znati, onda bi to moglo biti dovoljno. Napiši sve što znaš, i ono što ti se čini važno i nevažno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija