Jump to content

Žalba na opomenu za porez i prirez na dohodak po godišnjoj prijavi


dpetrina

Preporučene objave

Pozdrav , dobila sam rješenje da se zahtjev za zastaru odbija.

U žalbi sam napisala sljedece:

Dana 03.09.2015. godine dobila sam opomenu na porez i prirez na dohodak po godišnjoj prijavi, Klasa ..... od 25.08.2015. godine.

Prema informacijama koje sam dobila od područnog ureda Biograd opomena se odnosi na 2012. godinu kada ste na moj račun uplatili povrat poreza iz 2008. i 2009. godine. Vi ste uplatili 1.807,89 kn više nego ste trebali, a da me o tome niste već tada obavijestili što smatram da nije moja već Vaša pogreška. Do sada nisam imala o tome saznanja niti sam od vas dobila ikakvu obavijest a još ste mi obračunali kamate. Kako se opomena odnosi na 2012. godinu pozivam se i na zakon o zastari. Smatram da se ovo dugovanje treba stornirati. Ponavljam prije ove opomene koju sam dobila 03.09.2015. nisam dobila nikakvu drugu obavijest o navedenoj pogrešci te smatram da s obzirom da se isključivo radi o Vašoj pogrešci ovo dugovanje bi trebalo poništiti ili s obzirom da je već nastupila zastara izbrisati.

 

Ako se nemogu pozvati na zastaru što je sa činjenicom da za dug nisam znala niti da sam o njemu bila obavještena sve do 25.08.2015, a da ne govorim da sam odgovor na žalbu dobila 15.09.2016, a da su mi u glavnicu od 1800kn nadodali i kamate od 660kn. Molim pomagajte nemam 2500kn!!!:neznam::glavomozid:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija