Jump to content

Pomoć - prijetnje sms-om


anonimno

Preporučene objave

Poštovani, molim Vas odgovor kako prijaviti prijetnje gospođe mojeg bivšeg dečka. Naime, ja sam sretno razvedena i sa dotičnim sam gospodinom u vezi bila 4 godine. Sada je stvar okončana, međutim, njegova me žena proganja iz dana u dan i šalje mi prijeteće poruke na sms. Naravno, ponekada su to prijetnje sa njezinog boja , a nekada se koristi drugim brojevima koje može kupiti na svakom kiosku. Policija je tražila - na zahtjev njezinog muža - ispis svih brojeva sa tog telefona, ali oni nikuda ne vode. Sada je policija digla ruke i vade se na to da će utvrditi počinioca "ako im šef tako naredi".

S obzirom da živim sama sa malim djetetom, te me poruke bacaju u bed, i dolaze mi čak i u pet ujutro, što budi mene i dijete. On ide u školu i očekujem da je odmoran, a ne da ga netko smeta tijekom noći. Što i kako poduzeti.? Policija mi očito nije od koristi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koliko shvaćam Vi ste okončali četvorogodišnju vezu s tim gospodinom, međutim, povrijeđena žena s kojom je ostao i dalje u braku traži svoju zadovoljštinu i uznemirava Vas ne birajući vrijeme. Očito da stvari, otkako ste Vi ispali iz igre, nisu krenule onakvim tokom kakvim je ona očekivala i eto njenih slatkih osveta. Shvatite to kao nešto što joj je jedino preostalo. Kako ona može kupiti bon na svakom kiosku, to učinite i Vi. Isključite mob, tokom noći. Čemu se uzbuđivati ako ste s dotičnim gospodinom prekinuli. S vremenom će sve to prestati, a na vama je da to odradite dostojanstveno i hladnokrvno, bez da se nepotrebno uznemiravate. Dakle, rješenja ima, sve ovisi o Vama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mobitel mi je na firmu i problem mi ga je zbog posla gasiti preko noći ili tijekom dana. On je moja veza sa svijetom - i ljudima i - mojim komintentima u bilo koje doba dana. Palo mi je to na pamet, čak sam i pokušala da se isključujem, ali mi onda posao trpi. To mi se nimalo ne sviđa. S druge strane, očekivala sam bolju efikasnost policije, ali očito je to - utopija. Imam pospreljene sve poruke dotične "dame" i - ako je moguće ja ću ih procesuirati. Ineteresira me samo da li moram napraviti ispis (sama) svih tih poruka ili će to napraviti državni tužitetelj. Dama o kojoj je riječ u posljednjih mi je 6 mjeseci uredno oštećivala auto, grebla ga , jahala po njemu, zvonila po kući u gluho doba noći i slične stvari. Dama je vrlooo maštovita - da ne nazovem to malo drugačije.

Sretna sam jer mogu da imam full osiguranje na dosta skupom automobilu,, pa mi je to podmirio Euroherc, ali to prelazi sve normalne okvire, svakog iole normalnog čovjeka.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Situacija nimalo laka, ali što se tiče novog broja, sve vaše klijente možete cirkularno izvijestiti o promjeni broja, dajte, tu se da dosta toga učiniti za mnogo manje novca u odnosu na štete koje pretrpljujete. Čini mi se da Vi pod svu silu želite zadržati postojeći broj. Što bi se dogodilo da izgubite mob, da vam netko ukrade, da je greška na kartici i ne znam što sve ne? Iskontajte što Vam ga dođe od svega toga jeftinije. Pitam se da po sriejdi nije možda nešto drugo, pa ispada da ste Vi još više maštovitiji uodnosu na dotičnu damu. A gdje je dragi da joj objasni neke stvari i muški preuzme ulogu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sretno ste rastavljena žena.

bili ste u vezi sa dotičnim četiri godine.

imate dijete koje ide u školu.

 

pretpostavka je da to dijete nije od dotičnog, te da ste sa dotičnim bili u vezi 4 godine, dok je dotični bio u braku. i sada imate problema sa njegovom suprugom.

 

ispravite me ako sam na krivom putu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dragi ljudi, ja sam sretno rastavljena bila i prije nego sam sa dotičnim gospodinom započela vezu. Dijete, naravno nije njegovo. Dotični gospodin je bio moj dečko i prije 20 godina, a veza smo održavali povremeno svih tih godina, kada sam ja bila slobodna. Nisam šarala u braku ako to mislite. Što se njega tiče, on si je malo zapetljao život i - to je to. Što se mene tiče a/a. Ima posvojeno dijete, ima ženu s kojom ne može na kraj i moraju ju hraniti i oblačiti, da ne kažem nešto drugo. Dotična dama je znala svo vrijeme za vezu, samo je sada odlučila uzeti zakon u svoje ruke. Nije da se ljutim i da ju u neku ruku ne shvaćam, ali me smeta da napada moje pokretnine i nekretnine, da mi prijeti sms-ima i ostalim stvarima, a ne zapita se niti jednog trenutka što je to sve uzrokovalo.

Nisam žena sumnjivog morala, nego je dotični gospodin poprilično zglajzao u životu i sada se jednostavno ne može izvući. Znam da je krivnja donekle i u meni, ali to nipošto ne opravdava atake koje doživljavam. Ne možete u životu sve gledati na način - crno - bijelo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koliko shvaćam

 

Ja sam ta, makar anonimna, i u cijelosti vas shvaćam. Vi na ovom forumu uopće nsite dužni opravdavati se nekome. Pitanje ste postavili konkretno i tražite konkretan odogovor. Rekla sam Vam što bih ja učinila, jer se drukčije nećete moći odrhvati napadima isfrustrirane osobe koja si je dala zadatak da vam zagorča život. Pročitajte još jednom moju poruku. Da je s njom bilo sve kako treba ne biste upali Vi u igru. Oslobodite se što prije i nje i njega, u smislu da nemate s njim nikakvih kontakata. Pretpostavljam da ste mu se požalili da Vas uznemirava. Što dalje od njih oboje. Ista pašta. To Vam je moja preporuka i savjet.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija