Jump to content

Tuca


hytrax

Preporučene objave

Ovakva je situacija, bili smo vani malo popili i sve sto ide s tim, s nekim likom sam se poceo svadjat blabla opsovao mi je mater opalio sam mu plesku i tu je zavrsilo sve nije bilo saka nista od toga, da bi nakon pola sata svadje ja krenuo doma on me udario nogom u predjelu zadnjeg đepa a tu mi je bio mobitel vrijednosti cca 3500 kn i slomio ga je skroz, gdje sam ja izgubio kontrolu i poceo ga udarat i vjerojatno mu je pukao nos, jel on meni moze ista pravno sad nastetit i jel mogu ja bit ikako ugrozen s pravne strane s tim da nije bilo policije tu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko vas prijavi i ozljede budu kvalificirane kao teške (prijelom nosa s pomakom), protiv vas ide kazneni postupak radi kaznenog djela teške tjelesne ozljede.

 

Ako vas osude, moći će potraživati naknadu štete od vas. Njegovo ponašanje prilikom događaja će se uzeti u obzir, ali činjenica jeste da ste pretjerali budući rješavanje sukoba nije iziskivalo mogući lom kostiju.

 

Vaša obrana, ako se i prihvati može dovesti isključivo do utvrđenja da ste prekoračili nužnu obranu, što je opet kažnjivo.

 

Ali, zasada je sve ovo hipotetski i teoretski, jer ne znate je li kakva prijava sačinjena, iako ako je zatražena medicinska pomoć, i sam liječnik je dužan prijaviti TTO.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija