Jump to content

Bježanje policiji kroz crveno


amerikanac14

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Prošli vikend sam pijan pobjegao policiji kroz par crvenih. Zaustavili su me i napuhao sam 1.23. Mladi sam vozač. Nikada to ne radim, uvijek se zaustavljam, ali uhvatila me panika i nisam trijezno razmišljao. Nalog mi nisu uručili, dobio sam samo obavijest o počinjenim prekršajima. Zanima me sto me očekuje i sto da napravim da se sto bolje pripremim za obranu. Hvala puno unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kakvu točno obavijest si dobio? Onu formata A4 na kojoj piše da će biti podnesen optužni prijedlog?

 

Ako je to to, dobit ćeš poziv na sud, pa ćeš tamo iznijeti obranu. Kazne za prekršaje se zbrajaju, tako da na ovaj način možeš prikupiti lijepu svotu, a dobit ćeš i nešto bodova i zabranu upravljanja vozilom, vjerojatno od više mjeseci.

 

U tvojoj situaciji, najbolje se na sudu posuti pepelom i zamoliti za ublažavanjem kazne, jer ćeš tako definitivno najbolje proći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Najbolje je ići tim putem i reći sve što si tu napisao. Uspaničio si se, nemaš iskustva i krivo si reagirao, a neće se ponoviti jer je i sam postupak djelovao na tebe da više nećeš raditi prekršaje. Nećeš se izvući bez ikakve kazne, ali sigurno će ti na taj način najviše smanjiti.

 

Poziv za sud može doći za mjesec dana, ali i za više od godine (u slučaju gužve u policiji dok ne zapakiraju i pošalju na sud, gužve na sudu dok ne bude raspoređeno sutkinji/sucu, gužve dok ne dođe na red). Obično bude unutar pola godine. Dobit ćeš poziv i primjerak optužnog prijedloga, tako da ćeš znati što su ti sve pisali, pa i kolike su ukupne kazne. Navratiš kad dobiješ, pa će ti se moći i točnije reći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija