Jump to content

Prodaja tvari zabranjenih u sportu


ivan983

Preporučene objave

Osoba a je bila glavni snabdjevac supstanci zabranjenih u sportu. Osoba a "pala" je sa posiljkom te je podignuta optuznica protiv nje te se brani sa slobode, no u mobitelu su pronadjeni razgovori sa osobama koje su takodjer preprodavale ali na malo. Pitanje je:

Moze li se na temelju poruka na whatsappu kazneno ili bilo kako drukcije goniti te osobe bez nalazenja materijalnih dokaza, znaci samo na temelju poruka?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prica se preko whatsappa ako to ima kakve koristi. po tim tvrdnjama osoba a moze pricat sa osobom b kako je napravila bojni otrov i iako ga nema to se smatra kazneznim djelom iako niti jedan materijalni dokaz se nema protiv osobe b npr? kod ostalih osoba (kojih ponavljam ima 50ak) razgovori nisu nadjeni na mobitelu. znaci sve sto se ima kod nadleznih tijela je njegov mobitel i poruke sa imenima i prezimenima (i pripadajucim brojem naravno). stvarno zabrinjavajuce ako nam tako funkcionira pravosudni sustav...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vrtimo se u krug... Policija može istraživati bilo koga, i one koji nisu bili u mobitelu i one koji jesu, u ovom i svim drugim slučajevima, ovisno o informacijama koje mogu prikupiti sa tisuću strana. Što će napraviti u ovom slučaju, nemoguće je znati i nitko ti to ne može sa sigurnošću reći. Okani se toga (prestani sa svim što se tu radilo i izbjegavaj kontakt s tim krugom ljudi) i živi normalno dalje kao da se ništa nije dogodilo, a ako se što bude pokretalo, navrati da ti pomognemo koliko se može.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija