jadrago objavljeno: 29. studeni 2016. Dijeli objavljeno: 29. studeni 2016. Imam poseban slučaj, nigdje ne vidim sličan. Ističe mi ugovor na određeno (7 mjeseci), a direktor sam j.d..-a, vlasnik radi u Dubaiju. Firma više ne posluje, ja sam dao pismenu ostavku mailom, ali ne može me maknuti sa mjesta direktora jer ga nema u HR. Ne može nikome dati specijalnu punomoć jer mu je prvi konzulat satima vožnje avionom (Kairo). Na koji način mogu isposlovati naknadu na burzi koja bi mi u ovom času puno značila dok ne nađem novi posao. Unaprijed hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jadrago odgovoreno: 29. studeni 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 29. studeni 2016. PS. Firma gdje sam zaposlen nije ta gdje sam upisan kao direktor. Lijepo molim savjet. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Torrente odgovoreno: 2. siječanj 2017. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2017. Ovo teško može i Poirot riješiti...pa što će Vam riješenje kad radite drugdje npr... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.