Jump to content

Povrat plaćenog dopunskog osiguranja


marinho991

Preporučene objave

Pozdrav ! Curina nona je 2006. godine dobila rješenje prema kojem ima pravo na naknadu od 400 kn mjesečno budući da joj je utvrđeno više vrsta oštećenja zdravlja. Ona je svaki mjesec plaćala dopunsko zdravstveno osiguranje iako je imala pravo na besplatno na teret države, no nitko je u to nije uputio pa je redovno plaćala. Da ima pravo na dopunsko osiguranje saznala je u srpnju ove godine (2016.) te je ugovorila policu na teret državnog proračuna, a zatim je i zatražila povrat dopunskog osiguranja koje je plaćala od rješenja do srpnja ove godine, no u rješenju Zavoda stoji da joj se ne može priznati pravo na povrat plaćene premije dopunskog budući da je sada ugovorila policu na teret državnog proračuna, a polica dopunskog zdravstvenog se ne može retrogradno ugovoriti.

Molim da mi netko razjasni o čemu se radi i da li je Zavod u pravu ili se ipak može na neki način izvući povrat plaćenog dopunskog, ali se oni pokušavaju ograditi ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija