Jump to content

Presretač koji nije zaustavio-kazna


Kadakiller

Preporučene objave

Pozdrav,

imam jedno pitanje. Jučer sam van naselja na zaobilaznici(gdje je 90km/h ograničenje) u večernjim satima vozio cca 160 km/h i odjednom mi se presretač pojavio na guzici. Naglo sam se dao u desnu traku i zakočio na tih 90 šta su učinili i oni čim su se dali ispred mene. Pošto se to sve desilo u blizini izlaza sa zaobilaznice ja sam uspio u zadnji tren maknuti se sa zaobilaznice i oni to više nisu bili u mogučnosti.

Ja od njih nisam vidio nikakvu svjetlosnu signalizaciju u trenutku kad su mi se približili od iza, a kad su se stavili ispred mene nije bilo vremena da se prikaže na displeju "POLICIJA! PRATITE NAS". Pa me zanima dal je moguće da pošalju kaznu na kućnu adresu preko tablice automobila, i za kolko to mogu očekivati?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ti i dođe kazna, uvijek imaš mogućnost prigovora i izglede za eventualno umanjenje izrečene mjere. Ali, poanta priče je u nečem drugom. Budi sretan, presretan što je čitava situacija prošla tako kako je prošla. Jer, iz svog osobnog dugogodišnjeg vozačkog iskustva znam da su često puta upravo presretači ti koji prvi stignu na mjesta teških prometnih nesreća. Zašto pišem o teškim? Pa zato jer na dijelu prometnice na kojoj je ograničenje 90, netko dopilota sa 160 i dogodi se nesreća. Možeš li zamisliti ili predočiti sebi moguće posljedice? Sad promisli treba li ti takvo nešto? Kakva bi bila tvoja reakcija da te u neko gluho doba probudi Policija i obavijesti da ti je netko iz obitelji smrtno stradao u nesreći koju je prouzročio neki lik koji je vozio 160 na mjestu gdje je ograničenje 90? Ostavo se toga dok još možeš. Nema nikakvog opravdanja za vožnju od 160 km/h. A ni potrebe. Gotova priča. :gatara::policajac::svorc::amen:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija