Jump to content

Propusten žalbeni rok


area

Preporučene objave

Obrt po sili zakona prestao s radom 31.12.1996. Kako nisam dobio rješenje nisam niti znao, nastavio s radom kao i do tada, imao radnike, podnosio prijave i sl. Od 01.02.1998. do 01.03.2000. bio na bolovanju i primao naknadu. Dana 12.12.2001. dolazi rješenje o ovrsi gdje traže da vratim primljenu naknadu za vrijeme bolovanja.

Uzimam odvjetnika, nakon svega Županijski sud donosi presudu u korist HZZO-a 15.04.16., odvjetnik prima 02.06.16., a meni šalje dopis 19.07.16. da platim sudsku pristojbu Općinskom građanskom sudu. Nakon kontakta dobijem uputu da presliku iskaznice Domovinskog rata dostavim direktno na spis kako bi me oslobodili plaćanja.

Nakon toga 24.11.16. dobijem opomenu po presudi gdje traže da hitno da uplatim traženi iznos. Odlazim odvjetniku 28.11.16.i prvi put saznajem kad je bila presuda i da je prošao rok 30 dana bilo za reviziju bilo za ustavnu tužbu. Ima li ikakva mogućnost da dalje poduzmem nešto sam, bilo kakva pravna opcija, pokretanje novog postupka ili bilo što, ikakva mogućnost nakon propuštenog roka?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija