Revolter objavljeno: 5. prosinac 2016. Dijeli objavljeno: 5. prosinac 2016. Evo trebam savjet. Uglavnom, evo. Prije par dana sam otišo po curu u kafic, kad smo izlazili naišo je njezin bivši decko te poce nju vuci iz moga auta, udarati u moj auto te udario mene u glavu, na to sam mu vratio te smo razmjenili šake. Na to su ga neki prolaznici ščepali te sam ja uspio pobjeci sa curom. Uglavnom ja sam i vikno u napadu neka netko zove policiju. Uglavnom mi smo otišli prije nego što je policija došla jel nisam bio dovoljno pametan pricekati policiju. Tucnjava nije bilo ništa nego par razmjenjenih udaraca, i nikome ništa. Uglavnom sada mi je prijatelj javio da je vidio dotičnog lovjeka zamotanog sa povezom na ruci i ošišan na čelavo valda da mu se vide masnice. Javio je mojoj curi u gnjevu da ce me tuziti... Što mogu očekivati? I što sada trebam napraviti pošto nisam bio na policiji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Revolter odgovoreno: 5. prosinac 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2016. Samo da dodam da gospodin koji me je napao vec odgulio u zatvoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 6. prosinac 2016. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2016. Ako nije bio kod doktora i dobio potvrdu za ozljede nikome ništa.A da je bio kod doktora isti bi morao obavijestit policiju pa bi oni već došli kod tebe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Revolter odgovoreno: 6. prosinac 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2016. Policija je obavještena bila te zna za slucaj, zvao PP danas. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 6. prosinac 2016. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2016. Može te tužiti privatno, a u tom slučaju će biti saslušavani i svjedoci, pa će se utvrditi što je točno bilo i koliki je njegov doprinos ozljeđivanju. Policija nije podnijela nikakvu prijavu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Revolter odgovoreno: 6. prosinac 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2016. Kad sam danas nazvao PP kome to pripada utvrdio sam da oni tek slažu zapisnik/izvještaj, te da ce ga imati u punom formatu nakon jedno 10 dana... Kako se kvalificiraju teške od lakih ozljeda? Kakva se kazna moze izreci za koje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 6. prosinac 2016. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2016. U pravilu, lom kosti je uvijek teška TO, kao i izbijanje više zubiju i slične ozljede. Ogrebotine, natučenja, hematomi, porezotine su lakše TO. Kazne imate u čl. 117. i 118. KZ-a. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Revolter odgovoreno: 6. prosinac 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2016. Što mogu očekivati za lakše TO? Koja je u praksi kazna, ako je to prvi put? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 6. prosinac 2016. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2016. Za laku TO definitivno uvjetna, a i za tešku ako nema neke dodatne posljedice, kod prvog kaznenog djela, priznanja i kajanja - isto tako uvjetna. Tu nema straha od zatvora. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.