Jump to content

Ispis sveukupnog radnog staža


elistone

Preporučene objave

Molim sve one koji su upuceni dobro u zakon o radu da mi kazu jer me zivo zanima zasto knjigovodji treba ispis mog sveukupnog radnog staza da bi mi se mogla isplatiti placa ,odnosno prijaviti na mirovinsko ? hvala na odgovoru.nas je ovo ljeto radilo 200 u klubu sezonski posao i nikome to nije trebalo,a za 3 tjedna prijave tijekom adventa i to ugovor na odredjeno vrijeme njoj treba cijelokupni ispis mog radnog staza jer naime kako kaze nece moci isplatiti placu.koji je razlog da njoj treba spis staza i iz kojeg razloga,po kojem zakonu o radu? Hvala !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Do kompletne povijesti svog radnog vijeka možete po novom doći preko sustava E-građani! Baš sam jučer gledao svoj dosje! Evidentirani su svi podaci, poslodavci, trajanje zaposlenja, broj radnih sati i uplaćeni doprinosi! Iznenadio sam se! E-građanin je izuzetna aplikacija a kod za prijavu se dobije u FINI!:vjeruj:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A jel vam se plaća možda povećava obzirom na minuli staž?

Određen postotak za svaku godinu staža?

 

 

Ako da, onda joj sigurno treba.

 

I za evidenciju radnika treba podatak o dotadasnjem stazu. U mojoj ex firmi imali smo dosta sezonaca, cesto se desavalo da su obecali dostaviti dokumentaciju naknadno, al nis od toga i mos mu soli na rep... nakon tog se uvelo da nema prijave bez potpune dokumentacije...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija