Jump to content

ovrha od t-coma


biljanac

Preporučene objave

Pozdrav! Dosao je tati prijedlog za donosenje rjesenja o ovrsi, na mirovinu,800kn. Ovrha se odnosi na telefonski racun iz 2004te koja je dosla na sud 27.1.2006. To nije bilo poslano sa suda do 21.10.2016. Problem je jer je tata dobio vec sad manju mirovinu za 800kn, na mirivinskom su mu rekli da je novac kod njih na racunu, znaci na hzzo-u a ne u t-comu. Zar taj predmet nije vec odavno trebao otici u zastaru? Na koji nacin to rjesiti? Kome se zaliti i kako vratiti tih 800kn? Do sad nisu dobivali nikakvu postu vezanu uz to. Dug postoji al da li je za to nastupila zastara. Molim Vas pomoc.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sad sam dobila presliku od tate. Rješenje o ovrsi je bilo 13.10.2016. NIje poslano na adresu, jer moji nisu više na adresi na kojoj su bili prije kad je bio aktivan telefonski račun. Na osobnoj mu je ostala stara adresa (propust jer ju nisu promjenili i prijavili se na novoj adresi) pa se sutkinja vadila na to da nije imala gdje poslati rješenje. Kopiju rješenja su sad dobili na mirovinskom

Računi jesu od 2003. i 2004. godine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko je rješenje dostavljeno, a na njega nije prigovoreno, postalo je pravomoćnim, a onda prigovor zastare više ne proizvodi učinak.

 

Mogli biste eventualno ići u utvrđivanje neuredne dostave, ali kako sami kažete da je adresa promijenjena, a ti podaci nisu ažurirani u javnim ispravama i evidencijama, u koje se onda sud pouzdao - šanse da sa time uspijete su teoretske. Nažalost.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija