Jump to content

brzina


anonimno

Preporučene objave

Neki dan sam vozio cestom prema Našicama i zaustavio me policajac,te izmjerio putem pištolja brzinu od 117 km/h u naselju gdje je dozvoljeno 50 km/h.uzevši u obzir 10 % na policijskom zapisniku je napisao 1'5 km/h.to znači 3000 kn kazne i 3mj - 1 godine dana oduzimanja vozačke.Što mi je najbolje učiniti pošto mi je vozačka neophodna za posao?Novčanu kaznu sam voljan platit to je bez daljnjega.Znam da sam kriv,ali bez vozačke ne mogu radit!Molim pomoć i zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Što mi je najbolje učiniti pošto mi je vozačka neophodna za posao?

 

obrazloziti tu cinjenicu pred prek sucem, istaknuti da se takvo krsenje prometnih propisa vise nece ponoviti i uciniti sve sto je moguce kako bi sud u tom predmetu nasao dovoljnim izreci mjeru tzv "uvjetnog" oduzimanja vozacke.

 

budalastine poput "nisam ja vozio" i "jel ima atest" su kontraproduktivne i imaju posljedice - konkretno, ako ti zastara ne podje za rukom, sa takvom obranom mozes biti siguran da se sudac nece drzati donje propisane granice kaznjavanja, a "uvjet" mozes samo sanjati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija