Jump to content

Privremena odluka kod koga će djeca živjeti


kruno_314

Preporučene objave

Pozdrav, zamolio bih za koji savjet,

 

supruga je ostavila mene i djecu (2 i 7g) u šestom mjesecu ove godine, otišla ljubavniku u st, od tada ih je posjetila 4 puta po 2-3 dana, ne uzdržava ih na bilo koji način, telefonski se čuju ponekad. Sada sam predao za razvod i predao za privremenu odluku da djeca žive kod mene koja će se donjeti u sječnu/17. Sada supruga prijeti da neda djecu, odvest če ih u Split, trenutno djeca žive sa mnom u zg.

 

Jel ja imam kakve šanse da djeca ostanu kod mene? Djeca žive u velikoj obiteljskoj kuču, svako ima svoju sobu, škola itd. sve uredno. Ako ih supruga misli odvuči bili bi kod budučeg njenog supruga i njegove majke. Da li imate kakav savjet kako svemu tome pristupiti najbolje, hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pozdrav ,

ako smijem reći.. Vaše Č me bode u oči. doslovno. ne znam da li Vi to namjerno ili slučajno ali morate poraditi na tome. evo razumijem da je komplicirana gramatika i tako to, ali imate slova bez kvačica pa bi bilo razumljivije. ovako samo bode u oči. Nadam se da niste poslali službeni zahtjev za razvod /tj privremenu mjeru s kim će djeca živjeti, tim načinom pisanja jer bi to bilo jako loše.

inače smatram da bi djeca trebala pripasti Vama pošto su rođena u Vašoj kući i navikla na okruženje (škola vrtic, baka djed svoj prostor) tako da po tom pitanju ne bi trebali imati brige. 99% djeca pripadaju Vama, Vaša žena se može prijetiti koliko hoće, da Vam ne da djecu, a ostavila ih je Vama. smiješno.

ispričavam se na ovom prvom djelu, jače je od mene xD

sretno;)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija