Jump to content

Pokusaj naknadne naplate prvotno odobrenog bonusa na auto osiguranje


Capoeraz

Preporučene objave

Pozdrav!

 

Prije nekoliko mjeseci sam trazio osiguranje za svoj auto. Unio sam auto iz Njemacke te sam iz 2013. godine imao pismo svog njemackog auto osiguranja o bonusu kojeg sam tamo dobio, misleci da ce mi mozda pomoci dobiti u HR nekakav bonus u startu.

 

Prvo sam bio kod Croatia osiguranja. Oni mi nisu htjeli priznati bonus jer su rekli da je pismo vec pre staro a cijena auto osiguranja mi je bila previsoka.

 

Nakon toga sam otisao do ERGO osiguranja gdje mi je priznato pismo osiguranja iz Njemacke iz 2013. godine i prihvatio sam uvjete, osigurao auto.

 

Platio sam prvu ratu + 3 dodatne rate (na mjesecnoj bazi) a prosli mjesec me gospodja iz osiguranja zvala i rekla mi je da joj dostavim pismo koje nije starije od 90 dana. Ja sam joj rekao da cu probati ali da ne mogu nista obecati jer vise u Njemackoj ne zivim a ne znam kada mi je tocno isteklo osiguranje. Najvjerojatnije na pocetku godine tako da i ne mogu takvo pismo organizirati, koje nije starije od 3 mjeseca.

 

Danas me zove i kaze da joj je stigla uplatnica iz ZG u visini od 500 kn i da bi ja to trebao platiti. Rekao sam joj da se cujemo kasnije jer trenutno radim. Poslije sam zvao centralu u ZG i kaze mi djelatnik da vidi da je sve u redu ali da postoji taj jedan interni zapis o 500 kn i da je to valjda bonus koji mi nije priznat i da moram rijesiti taj problem s tom djelatnicom s kojom sam sklopio osiguranje.

 

Eto. To je to. Jel netko ima savjet nekakav? Je li moram platiti taj iznos ili ne? Jer ja smatram da je to njena greska bila. Inace bi osigurao auto u CO jer bi to bilo jeftinije na kraju krajeva.

 

Hvala unaprijed i LP

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija