Jump to content

Odjava boravišta


livadica

Preporučene objave

Poz

 

Mal mi je bila podstanar 6 mjeseci i prijavila je boraviste sad se seli i vraca k nama pa neznamo st omora poduzet jer na stranici mupa samo ima odjava prebivalista a ne i odjava boravista.

 

dal en trebamo nista jer ionako boraviste vrijedi sam o1 godinu ili moramo otic u mup i podnjet neki papir odjavu

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Može otići i odjavit a može i ne otići.Od volje.

 

pa zanima me dal je t oobavezno ili nije jer su prije 4 mjeseca dosli provjerit dal je prijavila boraviste. sdosla 2 policajca u autu i pitali su dal ovdje stanuje itd i za neprijavljivanje boravista se placa kazna.

dla se mora odjavit gdje je bila prijavljena na boravistu i prijavit da boravi od sad opet u prebivalistu ili ne da slucajo ne plati kaznu bezveze...

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

nadovezao bih se na tebu da ne otvaram još jednu sličnu....

 

Ja imam prebivalište u Karlovcu ,a boravište u Zabrebu. U travnju će biti godina dana i znam da nakon godinu dana boravište istiće osim ako ga ne produžim na još godinu dana.

Produživati ga neću jer se idući mjesec vraćam kući u Karlovac.

Iz prethodnog posta vidim da se boravište ne mora odjaviti, međutim ja sam u radnom odnosu i kod poslodavca sam zaveden sa boravištem u ZG i naravno PK mi je u Zagrebu pa me sada zanima da li ja moram ipak napraviti tu odjavu i odnjeti neku potvrdu u firmu? Jer nije mi jasno kako će oni znati da ja više nisam u ZG već u KA ?

 

Također me zanima šta se događa ako mi istekne boravište ,a PK mi ostane u ZG nakon toga još mjesec dva?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...
  • 1 godina kasnije...

"Ukoliko osoba ne preuzme izdanu osobnu iskaznicu i podatke za aktivaciju elektroničkog dijela osobne iskaznice te registraciju na korisnički portal u roku od 90 dana od dana proteka rokova u kojima je policijska uprava, odnosno policijska postaja bila dužna izdati osobnu iskaznicu, osobna iskaznica i podaci za aktivaciju elektroničkog dijela osobne iskaznice te registraciju na korisnički portal bit će poništeni te će osoba nakon toga morati ponovno podnositi zahtjev za izdavanje nove osobne iskaznice."

možda odrade provjeru pa osobu izbrišu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 mjeseci kasnije...
  • 3 godina kasnije...

Pozdrav. Imam boravište u Zagrebu. Mala plaća i visoki troškovi stanovanja su me vratili u mjesto prebivališta istočne Slavonije gdje sam nakon kratke potrage našao sasvim pristojan posao te moram odjaviti boravište u ZG. Postoji li način da odjavim boravište preko interneta jer je apsurd ponovno ici za Zagreb zbog 5 minuta posla. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija