Jump to content

ovrha predaja nekretnine u suposjed

marijamatas

Preporučene objave

Poštovani, hitno trebam pomoć. Sa bivšim suprugom imam kuću na Krku sa pet apartmana. Razvodom braka, od 00. god.isti mi brani ući u posjed, tako da sam pokrenula postupak ovrhe radi predaje ključeva, a isto tako i razvrgnuće suvlasničke zajednice, radi podjele kuće, da točno znam koji dio je moj, koji njegov. Općinski sud u Krku je na temelju građevinskog vještačenja donio rješenje u moju korist, na koje se on žalio na županijski sud i stoji već više od godinu dana u Rijeci na sudu. Tim rješenjem sam ja dobila gornji kat kuće a on donji kat i ostalo su zajedničke prostorije. Istovremeno sam morala podnijeti u Slavonskom Brodu tužbu radi izgubljene dobiti jer kuća se cijela iznajmljivala i za šest godina do sada imam 60 tisuća eura izgubljene dobiti. Kako sam ovakvim sporim pravsuđem ostala bez sredstava , više nemam za odvjetnika.Danas sam dobila obavijest da će se ovrha provoditi 28. veljače i meni dati u posjed ključevi od kuće i pomoćnih prostorija. Što da radim, imam posla sa potpuno ludom i bolesnom osobom, koja u meni izaziva stres samom pojavom.Dobivanjem ključeva ništa ne dobivam dok sud ne riješi kome pripada koji dio kuće pa da pokušam prodati. Kako sada odgoditi, a u nekom zakonskom obliku ovo predavanje ključeva, na čega se pozvati, dok taj sud u Rijeci ne donese rješenje o diobi kuće? Jer ključevima od cijele kuće ništa ne dobivam. Unaprijed hvala na odgovoru.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija