Jump to content

Specijalistički diplomski stručni studij

Domjanić

Preporučene objave

Poštovani, završila sam specijalistički diplomski stručni studij Ekonomskog fakultete u Splitu 2011. godine i stekla naziv stručni specijalist ekonomije. Stekla sam 60 ECTS bodova jer je studij trajao jednu godinu a ne dvije. Ministarstvo uprave je tumačenjem od 21.7.2011. objasnilo da je to izjednačeno sa VSS i da je to sve legalno i u skladu sa zakonima koji su vrijedili onda. Zanima me slijedeće, javila sam se na radno mjesto u Ministarstvo koje za to radno mjesto traži završen diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ali nigdje nisu navedeni kao uvjet ECTS bodovi. Da li me mogu odbiti zbog tog što nemam 300 ECTS bodova nego 240. Hvala,

Dijeli na drugim stranicama

• 2 tjedna kasnije...

U principu NE. Zasad je bitno imati samo diplomu, ali to je tek jedan problem tog studija (osobe koje imaju 1 godinu imaju istu titulu kao oni sa završene dvije; a što se lijepo vidi kod javne uprave). Drugi problem je taj što ova titula koliko je meni poznato NE POSTOJI nigdje u EU, ali postoje npr. magistri struke...

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija