Jump to content

Zaključavanje ulaza zgrade bez portafona

InK

Preporučene objave

Pozdrav,

Zgrada je četverokatnica, bez lifta i bez portafona. Bio je neki dogovor (od ranije) da će se ulazna vrata zgrade zaključavati preko noći (da bi se neki stanari osjećali "sigurnije")

Zadnja informacija je, da je predstavnik stanara u procesu ugradnje brave na ulazna vrata koja ih automatski zaključava od 0-24 (kod zatvaranja, vrata se zaključavaju).

Tj. ako mi dođe poštar, dostava, ako mi dođe netko u posjetu, ako trebam hitnu... ja se moram spustiti iz stana da bih im otvorila ulaz u zgradu. Kako zgrada nema lifta, ja smatram da je to maltretiranje.

Da li je uopće dozvoljeno na ovaj način "onemogućiti" neke regularne stvari kao dostavu u stan i nesmetan ulaz npr. službenim osobama ?

Najljepša hvala & pozdrav

Dijeli na drugim stranicama

• 4 godina kasnije...
prije 5 sati , Antonija_K je napisao:

budući da imamo sličnu situaciju u zgradi, gdje je susjed samoinicijativno stavio bravu i podijelio ključeve pojedinim stanarima.

Susjed ili predstavnik stanara? Svaki suvlasnik sada raspolaže sa primjerkom ključa? I prije se ulaz zaključavao, ali je bila druga brava i ključ?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija